Beauty

Franse beautysectrets die je moét uitproberen

Franse beautysectrets die je moét uitproberen

Franse vrouwen hebben dat je ne sais quoi” stijltje waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. Dat perfecte messy hair, ogenschijnlijk moeiteloos chique garderobe en een vlekkeloze huid waar we stikjaloers op zijn. Hoogste tijd om deze jaloerse gevoelens opzij te zetten en wat van de Françaises te leren. Je leest hier vijf van hun beste beautygeheimen.

1. Natural make-up

Omarm net als een Franse dame je natuurlijke schoonheid en breng niet teveel make-up aan. Als je een kijkje in haar toilettas mag nemen tref je waarschijnlijk alleen wat concealer, een blusher en de perfecte rode lipstick aan. Het draait allemaal om een effortless look die er toch chiq uitziet. Houd dat in gedachte!

2. Flawless skin

Neem de tijd voor je beautyroutine. Bij Franse vrouwen draait het allemaal om een goede huidverzorging. Veel van hen maken gebruik van essentiële oliën als rozenbottelolie, die bijdraagt aan een gezonde glow


Chi Rozenbottel - 50 ml - Etherische Olie
 €25.92

3. Straight out of bed hair

Wat betreft het haar; de lokken mogen er perfect “warrig” uitzien. Probeer de föhn en stijltang te vermijden en ga voor een natuurlijke uitstraling. “Net uit bed, maar nog steeds vlekkeloos”, snap je? Gewoon een beetje met je handen erdoorheen en klaar!

4. Anti-aging

Françaises dragen weinig tot geen make-up en begrijpen daarom maar al te goed het belang van natuurlijke schoonheid en het behouden van een gezonde jeugdige gloed. Hoe ze dat doen? De rimpels bestrijden met UV-bescherming. Gebruik daarom een dagcrème met SPF


L’Oréal Paris Triple Active - 50 ml - Dagcrème Gevoelige Huid €8.49

5. Relax & Pamper

Neem vaker de tijd om jezelf lekker te verwennen. De Franse levensstijl is minder gehaast. Zo zorgen de Fransen voor een goede nachtrust, waardoor ze stralen van binnen naar buiten. Daar kunnen we wel een puntje aan zuigen, vind je ook niet?


Meer Franse inspiratie?

Een kijkje in de kledingkast van Caroline de Maigret

How to dress like a French woman

6 dingen die Françaises nooit met hun haar doen

 

Beeld: Instagram @carolinedemaigret

Deel dit artikel
Back to top