Lipstick

Dit zijn ze: de L'Oréal Paris X Balmain lipsticks!

Dit zijn ze: de L'Oréal Paris X Balmain lipsticks!

Een goed begin van de week! De officiële campagnebeelden van de L'Oréal Paris X Balmain samenwerking zijn namelijk onthuld. Konden we vorige week al een sneakpeak van de lipstickkleuren bekijken, vandaag kunnen we jullie ook laten zien hoe de verpakkingen van de lipsticks eruit zien... 

De capsulecollectie van de populaire Color Riche lipstick bestaat uit twaalf matte kleuren, die zijn onderverdeeld in drie ranges: Rock Tribe, Couture Tribe en Glamazone Tribe. Natuurlijk pakken Balmain en L'Oréal Paris flink uit, want 's werelds mooiste vrouwen zijn gestrikt voor de campagne. Doutzen Kroes, Lara Stone en Luma Grothe zijn enkele van de grote namen die een lipstickshade uit de collectie vertegenwoordigen...

loreal paris x balmain collectie

Iedere range heeft zijn eigen kleur verpakking: De Rock Tribe heeft een diepe blauwtint, de Couture Tribe kleurt zwart en de Glamazone Tribe schittert met een groen omhulsel. Wees nou eerlijk: zo'n geweldige lipstick wil jij toch ook in je handtas hebben? Voor het geld hoef je het niet te laten, want de lipsticks kosten €14,99 per stuk.

We moeten nog héél even geduld hebben: de eerste limited editions zijn vanaf 8 september verkrijgbaar via Bol.com. Naar verwachting zullen de lipsticks vanaf begin oktober ook verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat. Zet jij de data alvast in je agenda?

In Nederland zullen de volgende 6 kleuren worden uitgebracht: 905 Balmain Instinct en 647 Urban Safari uit de Glamazone Tribe range (groen), 355 Domination en 246 Confession uit de Couture Tribe range (zwart) en 467 Freedom en 902 Legend uit de Rock Tribe range (blauw), zie hieronder. 

Dit zijn ze: de L'Oréal Paris X Balmain lipsticks!

Welke kleur uit de L'Oréal Paris X Balmain capsulecollectie is jouw favoriet?

 

Beeld: L'Oréal Paris X Balmain
Deel dit artikel
Back to top