Lipstick

Dit zijn de 7 trendy lipkleuren die we dit najaar gaan zien

Dit zijn de 7 trendy lipkleuren die we dit najaar gaan zien

Van de nagellak trends voor het najaar van 2021 en 2022 naar de lipkleuren van dit najaar. Net als bij de nagellak zien we in de lipkleuren veel dezelfde soort tinten. Nude is weer helemaal terug, maar ook perzikroze, paars en bruin kun je prima dragen deze winter. Dit zijn de 7 trendy lipkleuren die je tijdens de herfst en winter van 2021 en 2022 wilt dragen. 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #1 - Nude, nude, nude

Kleurrijke looks sieren de catwalks. Om de look er echt uit te laten springen, zijn de lippen vaak rustig of gestift met een nudekleur. Ja, de nude lipsticks en glosses maken weer een comeback! Zorg voor een mooie kleur die echt bij jouw huidskleur past inclusief een goede topcoat en je bent helemaal klaar voor het najaar. 
 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #2 - Glossy rose 

Naast de matte lip, blijft ook de glossy lip. Vooral rozetinten zijn perfect als lipgloss. Zorg voor een fijn glittertje voor de feestdagen en neem de lipgloss mee in je tas zodat je na een kerstbrunch of diner even kan bijwerken. Let wel op: ga niet voor barbieroze!

Lipkleuren najaar 2021/2022 #3 - Perzikroze

Om in de nudetinten te blijven: perzikroze is ook helemaal oké dit najaar. De peachy lippen zien we waarschijnlijk deze lente ook weer terug, dus ook na de winter kun je je peachy lipgloss of lipstick gerust opdoen. 

 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #4 - Paars

Dan de opvallendere kleuren. Als je niet zo van nude houdt, dan is paars ook een lipkleur die je kunt proberen. Deze egdy lipkleur zien we in verschillende vormen terug. Zowel de donkerpaarse matte lipstick mag weer, maar ook lila lipgloss met een flinke lading glitter is oké. 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #5 - Bruin 

Een andere opvallende lipkleur is bruin. We zagen deze lipkleur al vaker op de catwalk, vanwege de comeback van de nineties, maar ook nu de zeroes hun intrede maken blijft deze kleur trendy. Wij zijn fan, want deze kleur past eigenlijk bij iedereen. Je moet alleen wel de juiste tint zoeken die bij jouw huidskleur past. 
 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #6 - Kerstinten

Van paars maken we een kleine overstap naar kerstinten. Lipsticks met een paarse ondertoon tot lila en berry - dit najaar is dat helemaal on trend. Goed te combineren met een rustige look, denk aan een off-white outfit of het klassieke zwarte jurkje. Net iets meer edgy dan rood.

 

Lipkleuren najaar 2021/2022 #7 - Felrood

Felrood en dan vooral felrode glossy lipgloss is de laatste liptrend die we deze winter gaan zien. De klassieke rood kan natuurlijk altijd, maar dit seizoen mag het best een tikje feller en meer glossy. Kortom: met rood zit je sowieso goed tijdens die kerstbrunch.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top