Lipstick

De perfecte kleur roze lipstick voor iedere vrouw

De perfecte kleur roze lipstick voor iedere vrouw

Voor iedere vrouw een passende kleur roze, omdat zij het waard is. L’Oréal Paris presenteert haar nieuwe Color Riche Collection Exclusive met een tailor made pink lipstick voor iedere vrouw, geïnspireerd op de L’Oréal Paris spokespersons.

De pinks zijn samengesteld door L'Oréal Paris color designer Eva Yean om de perfecte match te vinden tussen huidtoon en lipstick. Vrouwelijke, subtiele rozetinten met een matte finish die je lippen laten spreken. Bij elke lipstick is een passende nagellak ontworpen.
 

?De nieuwe lipsticks van Color Riche: Les Roses

Tailor made pinks

Tailor-made pinks zijn bijzonder moeilijk te creëren. Belangrijk is het vermijden van een kalkachtige finish terwijl de kleurintensiteit wordt behouden. De L’Oréal Paris laboratoria hebben daarom een fomule ontwikkeld die microfragmenten van parelmoer combineert met fluweelachtige pigmenten om een stralende en intens poederroze kleurenpallet te creëren. 


De perfecte kleur roze lipstick voor iedere vrouw

Free a Girl

Elk meisje is mooi. Elk meisje telt. Elk meisje heeft het recht om op te groeien in vrijheid. Daarom steunt L’Oréal Paris ook dit jaar stichting Free a Girl. In de maand oktober doneert L’Oréal Paris 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe Collection Exclusive range. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid.


Daarnaast roepen L’Oréal Paris 
en Free a Girl alle vrouwen op om samen aandacht te vragen voor kinderprostitutie met de #omdatzijhetwaardis campagne op Wereldmeisjesdag (11 oktober), een dag waarop er internationaal aandacht wordt besteed aan de rechten van meisjes. 


De nieuwe lipsticks van Color Riche: Les RosesDe nieuwe lipsticks van Color Riche: Les Roses
 

Deel dit artikel
Back to top