Gezichtsverzorging

Dit is het beste moment voor een gezichtsmasker

Dit is het beste moment voor een gezichtsmasker

Wij zijn gek op gezichtsmakers, vooral als het een lange dag is geweest... Een gezichtsmasker dwingt je om het product 15 tot 30 minuten op je gezicht te laten zitten, waardoor je even kunt bijkomen en ontspannen. Gezichtsmaskers bestaan in alle soorten en maten en ze hebben allemaal een andere functie, daarom lees je hier wat het beste moment is om verschillende soorten gezichtsmaskers aan te brengen. Hierdoor zul je nog meer resultaat ervaren! 

In the morning

Er zijn een aantal gezichtsmaskers die beter hun werk doen als ze 's ochtends aangebracht worden. Maskers die hydrateren, verhelderen of zorgen voor een glow kun je het beste in de ochtend aanbrengen. En als het kan, ga dan voor weinig make-up op deze dagen. Hierdoor zul je de hele dag nog meer het effect van je gezichtsmasker ervaren. Onze ervaring is dat onze huid nog nooit zo mooi is geweest. Het enige wat je eventueel nog nodig hebt is een likje concealer en highlighter. Breng jij nooit 's ochtends een gezichtsmasker aan? You should give it a try! 

Save for the evening 

De maskers die je het beste kunt bewaren voor 's avonds zijn behandelingsmaskers die bedoelt zijn om puistjes, poriën, en probleemgebieden te behandelen. Dit geldt ook voor exfoliërende gezichtsmaskers. Neem de tijd om je huid goed te reinigen voordat je het masker aanbrengt, zodat het product zijn magie goed kan doen. 

 

Je kunt je gezichtsmasker nog fijner maken door het aan te brengen met een kwast. Een goedkope kwast kan je al het ultieme verwengevoel geven. Het is daarbij niet alleen hygiënischer , maar het voelt ook nog eens leuker! 

 

Have fun! 

Deel dit artikel
Back to top