Beauty

Dit celebrity kapsel past het beste bij jouw gezicht

Dit celebrity kapsel past het beste bij jouw gezicht

Je kent het vast wel: je gaat naar de kapper met het idee jezelf een rode loper waardige coupe aan te meten, maar even later loop je de salon uit met een kapsel dat je totaal niet staat. Geen paniek! Een celebrity coupe is nog steeds voor jou weggelegd, je moet alleen een kapsel kiezen dat past bij je gezichtsvorm. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden

 

Een rond gezicht

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Een rond gezicht komt goed tot zijn recht bij een in laagjes geknipt kapsel. Je voorhoofd is je sterke punt, dus verberg deze zeker niet! Draag je haar net als Gigi Hadid in een middenscheiding of kam het naar achteren om te voorkomen dat je gezicht kort lijkt. 

 

Een vierkant gezicht

Heb je een vierkant gezicht? Knip je haar dan af net iets onder je schouders voor een vrouwelijke look. Volumieuze krullen staan jou ook mooi. Ze omlijnen je gezicht en trekken de aandacht weg van je scherpe kaaklijn. Neem een voorbeeld aan Natasha Poly!

 

Een langwerpig gezicht

Goed nieuws voor jou, want de pony is terug dit seizoen en deze past perfect bij jouw gezicht. Je gezicht is namelijk langer dan dat het breed is. Onze favoriete pony: de sweetheart bangs, die je hier ziet bij Karlie Kloss.

 

Een ovaal gezicht

Heb je een ovaal gezicht, dan ben je een geluksvogel, want bij deze gezichtsvorm passen de meeste kapsels. Eigenlijk kun je iedere look hebben. De hoogste tijd voor een experiment dus! Kies bijvoorbeeld voor de getextureerde boblijn van Jourdan Dunn! 

 

 

Welk kapsel past het beste bij jouw gezicht?

Beeld: Instagram @lorealhair

 

Deel dit artikel
Back to top