Beauty

Deze make-up is goud!

Deze make-up is goud!

Ieder jaar komt L'Oréal Paris Color Riche met een exclusieve collectie van iconische kleuren lipsticks en bijpassende nagellak. Dit jaar gaan ze all out met de Gold Obsession collectie. De naam zegt het al, het thema is goud! Alle lipsticks en nagellakjes in de collectie hebben een touch of gold!

Bij goud denken wij aan feest en wat is een betere gelegenheid dan Paris Fashion Week om de nieuwe Gold Obsession collectie te vieren?

#GoldObsession Party

Als er iemand goed is in feestjes geven, dan is het L'Oréal Paris wel. Een half jaar geleden was er de #RedObsession party tijdens Paris Fashion Week, deze fashion week was de #GoldObsession party hét feestje waar het allemaal om draaide. Natuurlijk was de complete L'Oréal familie aanwezig, maar het overige publiek bestond niet uit de minste gasten... acteurs, topmodellen en bloggers. Celeb alert!  Kijk mee naar de party pics! 

In deze make-up zit 24 karaat goud!
Doutzen Kroes & Liya Kedebe
In deze make-up zit 24 karaat goud!
Irina Shayk & Kristina Bazan
In deze make-up zit 24 karaat goud!
Doutzen & Karlie Kloss
In deze make-up zit 24 karaat goud!
Een sfeerplaatje, mogen wij pleeaaase volgende keer ook komen?
In deze make-up zit 24 karaat goud!
Natasha Poly, Barbara Palvin & Luma Grothe
In deze make-up zit 24 karaat goud!
De L'Oréal Fam
In deze make-up zit 24 karaat goud!
Rose Bertram & Hailey Baldwin

 

Geobsedeerd door goud

Terug naar de make-up, want je wilt hier vast veel meer over weten! De Gold Obsession collectie bestaat uit vijf kleuren: nude, rose, pink, rouge en ruby, elk verrijkt met goudpigmenten en een limited edition gouden lipstick voor echte goldies! Deze gouden lipstick kan als topcoat gebruikt worden over één van de andere kleuren voor een extra glamorous glans. De crèmetextuur van Color Riche is samengesteld op basis van verzorgende ingrediënten, unieke kleurpigmeten en een gouden shimmer, wat zorgt voor een rijk effect! Bij iedere lipstick komt een bijpassende nagellak! Yes, de Collection Exclusive heeft een hoog hebben-gehalte!Dit seizoen zijn we geobsedeerd met goud

How to wear gold:

Ben je nu ook helemaal geobsedeerd met goud, maar heb je geen idee hoe je het moet dragen? Wij vertellen het je, want wist je dat je de gouden lipstick alleen al op drie manieren kan dragen?! Lees snel verder!

Dit seizoen zijn we geobsedeerd met gouden make-up
 

Als lipstick

Voor de échte goldies en daredevils is de gouden lipstick uit de Color Riche Collection Exclusive een droom die uitkomt. Perfect om all out te gaan op een feestje. Zie je het liever iets subtieler? De gouden lipstick fungeert perfect als topcoat over een andere kleur! 

Als highlighter

Maar je kunt veel meer met de gouden lipstick. Breng een beetje aan op je jukbeenderen en je hebt een hightlighter met een golden glow!Dit seizoen zijn we geobsedeerd met goud


Op de oogleden

Gebruik de gouden lipstick als een creamy eyeshadow op de oogleden voor een gouden oogopslag. Of je het subtiel of dik aanbrengt is aan jou...deze make-up bevat goud!?

Ben jij aankomend seizoen een Golden Girl?

Deel dit artikel
Back to top