Beauty

Kim Kardashian heeft heel groot nieuws en het heeft alles te maken met make-up!

Gek van make-up, alles rondom beauty én Kim Kardashian? Dan kunnen wij je verzekeren dat dit een match made in heaven is voor jou. Kylie Jenner heeft inmiddels al een tijdje haar eigen beautylijn, waarvoor ze onder andere laatst samenwerkte met zus Kim Kardashian. Maar zo te zien is Kim hier wel heel enthousiast van geworden, want ze komt ook met haar eigen make-up lijn! 

Ja echt, en als we het nieuwe Instagram account voor haar beautylijn mogen geloven, komen we op 21 juni wat meer te weten over deze nieuwe onderneming. Het enige wat we tot nu toe weten is dat KiKi’s make-up de naam KKW Beauty zal krijgen, waarvoor dus ook een Instagramaccount is aangemaakt met deze naam. Op @kkwbeauty én de website, kkwbeauty.com, zijn enkel de nummers 06, 21 en 17 te zien, wat dus wijst op de 21e deze maand. 

Verder zijn er nog geen foto’s of info over upcoming producten, maar we zouden niet verbaasd zijn als er binnenkort wat nude lipsticks en een contour kit gelanceerd worden. Wij zijn super enthousiast en veel te nieuwsgierig, net als veel fans op Instagram. Reacties “Take my money” en “Omg! So excited!” komen voorbij, maar niet iedereen is net zo enthousiast. Velen schrijven dat ze Kylie kopieert en niet origineel is. “Man Kim stealing Kylie's idea is just plain sad…” en “Copying Kylie” is er te lezen. Wat vind jij? 

 

06.21.17

Een bericht gedeeld door KKWBEAUTY (@kkwbeauty) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top