Beauty

Fallayage is de nieuwe balayage

Fallayage is de nieuwe balayage

De herfst is het perfecte moment voor een nieuwe haarkleur. Kiezen veel vrouwen in de zomer voor heldere, koele kleuren, het najaar vraagt vaak om warmere tinten. Niet zo gek dus dat fallayage dé haartrend van deze herfst is!

De fallayage trend komt voort uit de balayage trend, waarbij je haar met 'vegen' wordt geverfd voor een zo natuurlijk mogelijk sun-kissed resultaat. Bij de najaarsvariant fallayage is dat niet veel anders, alleen wordt het haar bij een fallayage geverfd in warme herfsttinten. Dat deze trend nu zo gewild is komt voornamelijk doordat veel vrouwen hun 'kleurtje' inmiddels kwijt zijn en na de zomer een gebleekte bos haar overhouden. Fallayage is dan perfect om weer wat meer dimensie en glans aan het haar toe te voegen, zonder dat de sun-kissed kleur die je in de zomer hebt opgebouwd helemaal verwijnt.

Weet je niet zeker of de fallayage haartrend wel bij je past? Geen zorgen, eigenlijk kan iedereen fallayage hebben. Vertel je kapper wel goed welk eindresultaat je wilt bereiken: bijvoorbeeld honing, mahonie of kastanjebruin. Hieronder vind je de mooiste inspiratie! Ons grooste voorbeeld: Negin Mirsalehi!

 

Fallayage niets voor jou? Hier vind je zes andere haartrends die je nog voor 2018 moet proberen!

 

Beeld: Instagram @debbie_benavides

Deel dit artikel
Back to top