Beauty

De drie meest gezochte make-up trends op Pinterest

De drie meest gezochte make-up trends op Pinterest

Pinterest is natuurlijk een bron van inspiratie. Niet zo gek dus dat er een hoop make-up trends op het sociale platform ontstaan. Maar op welke make-up trends wordt er nou het meest gezocht? Van het antwoord kijken wij hier op de Trend Alert redactie best wel op, want het zijn juist de uitgesproken trends die het veel beter doen dan normaal. Scroll naar beneden en ontdek de laatste trends!

Blauwe mascara

Afgelopen jaar werd er 234% vaker gezocht op de term 'blue mascara' dan voorheen. Blauwe mascara is hot! Geen ingewikkeld gedoe met roze oogschaduw of paarse eyeliner, gekleurde mascara is super gemakkelijk aan te brengen en geeft een intense look. Perfect om een beauty statement mee te maken!

blauwe mascara

Beeld: @lorealmakeup

Metallic lipstick

Nog een trend waar maar liefst 118% meer naar gezocht werd dit jaar: 'metallic lipstick'. Snappen wij wel, want het is een heerlijke trend voor luie meiden. Met een metallic lip heb je verder namelijk niet zo heel veel nodig!

metallic lipstick

Beeld: @maybelline

Koperkleurige oogschaduw

Nog zo'n fijne trend en misschien wel de mooiste van de drie: koperkleurige oogschaduw. Op de term 'copper eye shadow' werd dit jaar 30% meer gezocht. 

koperkleurige oogschaduw trend

Beeld: @maybelline

 

Welke van deze drie beauty trends vind jij het leukst?

 

 

Beeld: Instagram @maybelline

 

Deel dit artikel
Back to top