Face & Sculpting

Dit is de meest flatterende plek om blush te dragen

Dit is de meest flatterende plek om blush te dragen

Ook dit voorjaar is blush weer een trend. Het liefst in een superzoete roze variant. Dat is natuurlijk niets nieuws, want planeet beauty is inmiddels al een tijdje in de ban van millennial pink. Helemaal niet vervelend, want in deze tijd van het jaar kan onze pipse winterhuid wel wat kleur gebruiken.

Maar hoe gebruik je blush eigenlijk? Waar breng je hem aan en hoe doe je dat? En wat als je iets te enthousiast met de kwast bent geweest? Wij geven vier tips en laten je de mooiste blush looks van het seizoen zien. 

1. Op je jukbeenderen

De meest flatterende plek om je blush aan te brengen? Dat zijn niet de appeltjes van je wangen, maar je jukbeenderen. Het liefst zo hoog mogelijk, dicht bij je ogen. 

2. Met een kwast

?Breng je blush nog steeds aan met je vingers? Niet doen! Gebruik een schuin afgesneden kwast zodat je goed langs je jukbeenderen kunt glijden. 

3. Blenden

Blenden is key in de beautywereld. Zeker als het gaat om blush. Gebruik je een vloeibare foundation en wil je daarna een blush in poedervorm aanbrengen? Gebruik dan eerst een setting powder zodat je de blush goed kunt uitvegen. Wanneer je een poederblush rechtstreeks aanbrengt op een liquid foundation gaat hij strepen en kun je hem heel slecht blenden.

4. Te veel blush

Iets te enthousiast geweest met de kwast? Dan hoef je gelukkig niet meteen met make-up remover aan de gang. Als je je foundation met een spons hebt aangebracht kun je datzelfde sponsje heel goed gebruiken om overtollige blush weg te deppen. 

 

 

Een bericht gedeeld door Patrick Ta (@patrickta) op

 

Een bericht gedeeld door Patrick Ta (@patrickta) op

 

Beeld: BrunoPress

 

Deel dit artikel
Back to top