Beauty

6x de tofste zomer make-up trends 2018

6x de tofste zomer make-up trends 2018

Het is volop zomer! Alles staat vol in de bloei, we hebben al vaak op het terras of in het park gezeten, en we dragen lekker dunnere blouses en tops. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze make-up... dit zijn de zes tofste zomer make-up trends 2018!

Want een nieuw seizoen betekent nieuwe trends! En op het gebied van make-up kunnen we best wel weer wat nieuwe, frisse inspiratie gebruiken. Wat er gaat komen dit seizoen? Welke make-up kleuren gaan we dragen? Ligt het accent dit jaar op de wenkbrauwen, de lippen of juist de ogen? Wij sommen de 6 mooiste zomer make-up trends 2018 voor je op!

1. Smokey Violet Eyes

Smokey eyes in de zomer? Jawél. En dan in dé kleur van 2018: ultra violet. Wij denken wel aan een avondje uit, want dit is geen make-up look voor overdag. Violet past eigenlijk bij iedere oogkleur, maar groene ogen komen het best uit met deze look.

 

Een bericht gedeeld door Hung Vanngo (@hungvanngo) op

2. Disco Grunge

Nog zo'n gedurfde (avond) look! Disco grunge is waarschijnlijk het laatste wat je verwacht van de zomer make-up trends 2018. Donkere kleuren en glitters worden hier gecombineerd tot een extravagante look waarvoor je wel een beetje lef moet hebben. Een oogschaduwpalet met rood en paarstinten valt definitely onder de een make-up musthaves deze zomer.

3. Flushed Cheeks

Voor een frisse look geef je je wangen een mooie blush in de kleur roze. Koraal of oranje tinten laten we deze zomer achterwege, roze blush is the way to go. Tip: waar we blush vroeger alleen op de appeltjes van onze wangen aanbrachten, mag het voor de zomertrends 2018 verder verdeeld worden over de wangen en jukbeenderen.

4. Glazed Skin

Wat betreft de make-up musthaves deze zomer is de highlighter onmisbaar. Om de glazed skin look te creëren, meng je een paar druppels liquid highlighter met je foundation of BB cream, wat je verdeelt over je hele gezicht. Je gezicht mag glanzen, niet alleen op je jukbeenderen, wenkbrauwen en neus. Combineer met een glanzende oogschaduw en glimmende lip.

 

Een bericht gedeeld door Nam Vo ?GLOW?? (@namvo) op

5. Rose Gold Highlighter

Dit is misschien wel onze favoriet van de zomer make-up trends 2018! Waren we eerder gecharmeerd door coole highlighters met lila en zilver, deze zomer kiezen we voor een warme highlighter met goudaccenten. Combineer je het met flushed cheeks, dan creëer je een rose gold effect wat eigenlijk met bijna iedere huidskleur matcht.

 

Een bericht gedeeld door Nam Vo ?GLOW?? (@namvo) op

6. Inky Lips

Nog zo'n make-up trend die je niet zou verwachten in het zomer make-up trends 2018 overzicht: donkerpaarse lippen! Wat ons betreft echt een trend om te rocken op een festival of een zomerfeestje.


Welke van deze zomer make-up trends 2018 vind jij het mooist?

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top