Lifestyle

Wat leuks doen deze week? Kijk deze films nu in de bioscoop 

Wat leuks doen deze week? Kijk deze films nu in de bioscoop 

Heb je zin om deze week iets leuks te doen? Ga naar de bioscoop. Er draaien op dit moment ontzettende leuke films. Naar welke film je gaat? Lees het hier. Er zit sowieso eentje tussen die jou aanspreekt.

Buenas chicas 

De eerste op ons lijstje is een Nederlandse romcom. Wie houdt er niet van? In ‘Buenas chicas’ geniet je van de looks van Susan Radder (Billie), Thijs Boersmans (Rogier) en Juvat Westendorp (Bruno). Waar gaat het over? Billie is een junior advocaat. Super ambitieus en is niet op haar mondje gevallen. Wanneer ze een belangrijke zaak verpest wordt ze ontslagen. Om haar baan terug te krijgen, moet ze een Spaanse wijnboer overtuigen om zijn wijngaard op te geven en de grond te verkopen aan Billie’s cliënten. Een reisje naar Spanje dat doe je niet alleen, dus beste vriendinnen Allegra en Coosje gaan gezellig mee. Het idee om even naar Spanje te gaan en de wijnboer te overtuigen, blijkt toch niet zo simpel te zijn. Alles loopt niet zoals gepland en dan staat je college en ex-lover Rogier ook nog eens onverwachts op de stoep. Zin in een grappige en liefdevolle film met summervibes? Ga dan naar ‘Buenas chicas’.

Dune: part two 

Na een tijd gewacht te moeten hebben draait nu ‘Dune: part two’ in de bioscoop. Hou je ogen goed open, want ook deze film zit vol met hotties. Spot onder andere Austin Butler, Timothée Chalamet, Zendaya en Florence Pugh. In ‘Dune: Part Two’ gaat de legendarische reus van Paul Atreides verder. Samen met Chani en de Vrijmans gaat hij op wraak uit op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Waar gaat Paul voor kiezen? Voor de liefde van zijn leven of het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft? Heb je het eerste deel gezien? Ga dan zeker deze week naar de bioscoop om het spectaculaire twee deel te bekijken.

Imaginary

Geen zin in een soepsappige film, maar in een horror? Dan moet je naar ‘Imaginary’. Door deze nieuwe horrorfilm kruip jij sowieso tegen jouw date aan. Waar gaat het over? Jessica verhuist terug naar haar ouderlijk huis. Haar stiefdochter Alice vindt een teddybeer in de kelder, waar ze een hechte band mee opbouwt. Alice speelt de hele dag met haar teddybeer en het lijkt allemaal heel onschuldig. Het gedrag van Alice verandert en Jessica ontdekt dat Chauncey de teddybeer meer is dan een denkbeeldig vriendje in de vorm van een knuffelbeer. Wat blijkt: Chauncey is niet denkbeeldig en hij is niet je vriend!

Verliefd op Bali

Er draait op dit moment nog een gezellige Nederlandse romcom in de bioscoop, namelijk ‘Verliefd op Bali’. Hier geniet je niet van de mooie looks van Thijs Boersmans en Juvat Westendorp, maar van Jim Bakkum en Soy Kroon. Na ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘Verliefd op Cuba’ vliegen we nu naar Bali. Na het overleden van haar Indische oma, overtuigt influencer Jenny haar moeder en zus om samen naar Bali te gaan. Ze zijn alle drie totaal verschillend en gaan allemaal met een andere reden naar het eiland. Jenny wil haar carrière redden, Dewi is op zoek naar haar roots en Cornelie hoopt dat de reis haar dochters dichter bij elkaar brengt. Oude liefdes komen tevoorschijn, maar ook onverwachte nieuwe liefdes. Een lekkere film om gezellig heen te gaan met jouw date, vriendinnen of moeder.

Kung fu panda 4 

Ben je aan het oppassen of heb je kinderen? Dan is het leuk om naar ‘Kung fu panda 4’ te gaan. Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn vechtkunsten en moed, krijgt Po een nieuwe roeping. Het heeft niks met vechten te maken, want hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei. Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Want Po weet helemaal niks van spiritueel leiderschap en wie wordt de nieuwe Drakenkrijgen en neemt zijn oude positie in? Als dat allemaal nog niet genoeg is duikt er ook nog een superschurk op, namelijk de Kameleon. De Kameleon neemt elke vorm van elk wezen aan. Om de Kameleon te verslaan gaat Po samenwerken met steppevos Zhen. Gaat dit komische duo het lukken om de Kameleon te verslaan?

Lees meer: Leuke activiteiten om samen met je kind te doen tijdens Pasen

Bron: pathe
Beeld: pixabay
Deel dit artikel
Back to top