Lifestyle

Deze 10 items mogen tijdens oudejaarsavond niét missen in jouw tas

Deze 10 items mogen tijdens oudejaarsavond niét missen in jouw tas

Het einde van 2023 komt nu toch echt in zicht. We kunnen weer uitgebreid oud en nieuw gaan vieren! Je wilt natuurlijk wel goed voorbereid ergens naartoe. Daarom hebben wij even een checklist gemaakt met items die niet mogen ontbreken in jouw tas!

Items oudejaarsavond

Als jij altijd voorbereid de deur uit wil gaan, dan weet je dat je handtas meer is dan alleen een plek voor je portemonnee en sleutels. Het liefst neem jij je hele inboedel mee. Dat jij er mee moet sjouwen maak je niks uit. Jij moet en zal je producten meenemen. Welke van de volgende items heb jij altijd bij je?

1. Lippenstift

Dit eerste item kan niet ontbreken. Hou je favoriete kleur binnen handbereik en je voelt je altijd zelfverzekerd! Ga jij voor een rustig kleurtje of pak jij uit tijdens deze avond?

2. Verfrissingsdoekjes

Je weet maar nooit hoe je eruit ziet aan het einde van de avond. Een verfrissingsdoekje is dan altijd wel handig om bij te hebben. Je mascara zit waarschijnlijk nu al boven aan je gezicht. Oopsie!

3. Tampons

Wanneer moeder natuur je 'lastig' valt, weet je maar nooit. Je kan dus maar beter voorbereid zijn.

4. Paracetamol

Hoofdpijn, misselijk, noem het maar op. Paracetamol is dan echt je redder in nood. Altijd handig om bij je te hebben, want je weet maar nooit.

5. Identificatie of rijbewijs

Wie weet ga je nog wel stappen deze nacht of ben je de bob. Je identificatie of rijbewijs bij je hebben is dan nooit verkeerd. Je zou maar worden aangehouden. Ja dan is het wel erg handig dat jij je kan legitimeren.

6. Aansteker

Ja, dit item kan natuurlijk niet ontbreken met oudejaarsavond. Ook al gebruik je hem voor een sterrenflikker. Vuurwerk hoort er nu eenmaal bij en dat jij een aansteker bij je hebt is dan alleen maar handig.

7. Kauwgom of pepermunt

Heerlijk gegeten tijdens het kerstdiner. Maar net iets te veel knoflook gehad. Beetje verfrissing kan dan geen kwaad. Je wil ook niet dat iedereen ineens spontaan van je wegloopt.

8. Vaseline

Droger, droger, droogst. Je lippen barsten met dit slechte weer nog net niet uit elkaar. Vaseline is het item dat je nodig hebt. Smeren maar!

9. Tissues

Je staat al een lange tijd in de rij voor de toiletten, kun je eindelijk, is het wc-papier op. Kan het nog erger? Gelukkig ben jij voorbereid, want jij hebt altijd tissues bij je. Heb jij eventjes geluk.

10. Geurtje

De laatste uit het rijtje alweer. We hebben het natuurlijk over een geurtje. Na al dat dansen vind jij het wel lekker om even een luchtje bij te sprayen. Lekker ruiken is wel een pluspunt natuurlijk.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top