Lifestyle

Deze sterrenbeelden zijn het best in geld verdienen

Deze sterrenbeelden zijn het best in geld verdienen

Hoewel geld niet het allerbelangrijkste is in het leven, is het wel fijn om een beetje een gevulde bankrekening te hebben. Natuurlijk zou iedereen de rekening van Jeff Bezos of Elon Musk wel willen hebben, maar helaas staat het niet voor iedereen in de sterren geschreven. Anyway, als je geluk hebt en een van deze sterrenbeelden bent, dan zou je heel goed zijn in het verdienen van poen.

Deze sterrenbeelden zijn goed in geld verdienen

Of geld je nu eigenlijk niet zoveel kan schelen, of dat je 's nachts wakker ligt wanneer je de dag ervoor een grote uitgave hebt gedaan: voor iedereen is het fijn als er wat geld op de rekening staat. Niet alleen voor basic needs, maar ook voor leuke uitjes of dat ene leukje jurkje waar je al mááánden van droomt. Voor deze sterrenbeelden is het verdienen van veel geld bijna een gegeven. 

Steenbok

Een teken in de dierenriem die geheit veel geld gaat verdienen is de Steenbok. Deze sterrenbeelden zijn erg ambitieus en zijn dan goed op weg om veel geld op de rekening te krijgen. Verder is de Steenbok ook maar moeilijk af te leiden van zijn doel, dus heeft dit teken iets voor ogen: be sure dat het dan ook echt gebeurt. 

Schorpioen

Net als de Steenbok is ook de Schorpioen een vastberaden sterrenbeeld die niet graag afwijkt van hun carrière-gerichte (en money making) doel. Dit doorzettingsvermogen zorgt er dan ook zeker voor dat er veel geld binnenkomt.

Maagd

Een van de meest georganiseerde sterrenbeelden is de Maagd. Plannen, lijstjes maken én geldzaken goed op orde hebben, is waar dit teken voor leeft. Ze zijn wel kritisch, maar wijken niet graag af van hun eerste plan. En als dat plan 'veel geld verdienen' is, dan zullen ze het maar wat ver schoppen.

Stier

De Stier is een enorm getalenteerd teken en dat is ook precies de reden waarom ze veel geld verdienen. Stieren zijn heel intelligent en gaan altijd 200% voor waar ze mee bezig zijn. Of dat het gaat om een grote klus op kantoor of iets buiten werk om; de Stier weet het allemaal te fixen. Een volle bankrekening is in ieder geval gegarandeerd. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top