Lifestyle

Deze cocktail past het beste bij jouw sterrenbeeld

Deze cocktail past het beste bij jouw sterrenbeeld

Houd jij er ook zo van om lekker te borrelen met je vriendinnen na een lange werkdag? Die avonden waarbij je maar niet uitgekletst raakt. Toch kan het soms lastig zijn om een keuze te maken uit al die verschillende cocktails. Ga je voor jouw all-time favorite Pornstar Martini of kies je voor een avontuurlijke Gin & Tonic? Vanaf nu is keuzestress verleden tijd want er is namelijk een cocktail die perfect past bij jouw sterrenbeeld.

Van de ambitieuze steenbok tot de avontuurlijke ram, ontdek welke cocktail het beste bij jou past!

 

Steenbok (22 december - 19 januari)

Onderscheidend, ambitieus en gefocust zijn woorden die de steenbok perfect omschrijven. Je werkt mega hard en je laat je niet leiden door emoties. Een rationele denker dus! Je maakt doordachte beslissingen en dit is nou precies wat je nodig hebt om een keuze te maken uit al die verschillende - overheerlijke - cocktails. De unieke Moscow Mule past perfect bij jouw onderscheidende en ambitieuze karakter. Enjoy!

Waterman (20 januari – 18 februari)

Leef alsof het je laatste dag is? Dat is het motto van de watermannen onder ons. Met jouw empathische vermogen zorg je er altijd voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Tijdens een borrelavond met vriendinnen breng je naast de beste gesprekken, ook nog eens een hele goede smaak voor cocktails mee. Jij kiest natuurlijk voor de excentrieke Pornstar Martini. 

Vissen (19 februari – 20 maart)

Wist je dat vissen heel gevoelig zijn voor de energie van anderen? Jij weet dan ook precies wanneer jouw vriendinnen iets dwars zit. Bij dit gevoelige en creatieve karakter past een zoete, verfrissende en lichte cocktail. En laat een Mango Cooler nou precies voldoen aan die eisen. Een match made in heaven, al zeg ik het zelf.

Ram (21 maart – 19 april)

Karaktereigenschappen als extravert en avontuurlijk kenmerken jou. Je vindt het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan en de Bacon Bourbon Cocktail maakt het plaatje compleet. Dit is een cocktail die je niet vaak tegenkomt, maar jij deinst niet terug voor het onbekende.

Stier (20 april – 20 mei)

Jouw loyale en realistische karakter maken je een gouden vriendin. Je zit vol doorzettingsvermogen en bent daarnaast ook nog eens een harde werker. Voor jou hoeft het allemaal niet zo uitbundig en als je eenmaal je hart aan iemand hebt gegeven, doe je alles voor diegene. Precies dit kenmerkt een Aperol Spritz. Hiermee kan je de plank eigenlijk niet misslaan.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ondanks dat tweelingen echte twijfelaars kunnen zijn, hebben ze wel een sterke mening. Ze zijn heel open-mindend en omringen zich graag met hun vriendinnen en familie. Sangria met perziken en basilicum past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld. Een combinatie die je misschien niet snel verwacht, maar als je hem eenmaal hebt geproefd wil je niet meer anders. Trust me.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Kunnen we het even hebben over het zorgzame karakter van de kreeft? Jij doet echt alles voor de mensen van wie je houdt. Daarnaast houd je van comfort, warmte en gezelligheid. De cocktail die perfect bij jou past is dan ook een Mojito. De perfecte combinatie voor een warme en gezellige (maar vooral lange) avond met de mensen die jij liefhebt. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Met jouw uitgesproken en trotse karakter kan het niet anders dan dat jij de leeuwin van de vriendinnengroep bent. Een Frozen Cosmopolitan past perfect bij jouw extraverte karakter. Ondanks dat cocktails vaak in de zomer gedronken worden, past de Frozen Cosmopolitan perfect bij de koude wintermaanden die komen gaan. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Je bent gefocust, georganiseerd en altijd voorbereid op onverwachte situaties. Je vriendinnen noemen jou ook wel de regeltante van de groep. Maar hey, vat dat op als een compliment. De Red Wine Berry Spritzer is een klassieker met een speels randje. Sounds familiar? Dat dachten wij al.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Het oog wil ook wat, toch? Jij bent charmant, stijlvol en vindt het belangrijk dat een cocktail jouw hart sneller laat kloppen. De Tequila Sunrise heeft eigenlijk geen introductie nodig, want wie kent deze eeuwige favoriet niet? De kleurrijke cocktail met een vleugje zomer is al een feestje op zich. 

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Jij hebt veel diepgang en wilt altijd weten ‘waarom’ iets zo is. Over een cocktail voor dit sterrenbeeld hoeft dus niet lang nagedacht te worden. Een Espresso Martini is namelijk alles wat jij wilt. Want wie heeft ooit bedacht om koffie en alcohol met elkaar te combineren? Waarom? Volgens mij is hiermee alles gezegd.

 

Boogschutter (22 november – 21 december)

De boogschutter heeft een vrije geest en staat altijd open voor nieuwe avonturen. Iets nieuws en spannends proberen? Jij staat vooraan in de rij! Een Bloody Mary is pittig, charmant en zit boordevol avontuur. Eén ding is zeker: deze cocktail zal nooit vervelen.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top