Lifestyle

Deze sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen

Deze sterrenbeelden kunnen het beste tongzoenen

Zoals je onderhand wel weet, zegt jouw sterrenbeeld veel over wie jij bent als persoon. Je karakter, je mood(swings) en blijkbaar ook over hoe jij zoent! Heb jij weleens een tongzoen gedeeld met een van deze sterrenbeelden? Of ben je er toevallig zelf een? Dan heb je geluk, want deze tekens uit de dierenriem zijn het best in een potje tongen.

Schorpioen

Schorpioenen zijn mega sensueel en sexy ingesteld. Reken dan ook maar dat je een goede zoen kunt verwachten bij dit sterrenbeeld. De Schorpioen houdt van passie in het leven en zal dat dus ook op een natuurlijke manier toepassen in de romantiek. Je hoeft dus niet bang te zijn voor wasmachinegedrag bij dit teken, want ze denken ook daadwerkelijk na over wat voor jou fijn is. Van gewoon zoenen is dit teken niet zo'n fan, dus mocht je ooit een kus delen met de Schorpioen - wees voorbereid: het wordt de beste zoen van je leven.

Ram

Ook Rammen zijn goede tongzoeners. Dit doen ze het liefst op momenten dat je het niet verwacht, want dit teken houdt ervan om een geliefde of zoenpartner goed te verrassen. Een lekkere verrassing is het wel, want dit sterrenbeeld staat toch echt bovenaan het lijstje van de beste tongzoeners. Bij de Ram hoef je - net als bij de Schorpioen - ook niet bang te zijn dat het voelt alsof jullie samen een wasmachine vormen. Dit teken weet wat 'ie doet. En goed ook!

Maagd

De Maagd is verzot op dominantie in een zoenpartij. Deel je een kus met dit teken, dan zul je je toch echt moeten laten leiden door haar, want dat is nu eenmaal wat ze doet. Ook dit teken weet heel goed waar ze mee bezig is en die confidence maakt het toch allemaal een stukje sexier, niet? De zoen begint misschien rustig, maar eindigt al snel in een gepassioneerde tongpartij.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top