Fashion

Deze modekleuren zijn helemaal in

Deze modekleuren zijn helemaal in

Groen, oranje of toch geel? De modekleuren van dit jaar zijn vrolijker dan ooit. Maar in welke kleur ga jij nu toch lopen? De volgende vijf modekleuren zijn populairder dan ooit. Er is voor ieder wat wils. Mosgroen als je houdt van neutraal en felrood als je houdt van veel kleur. Genoeg keuze dus. Wij helpen je een handje verder.

 

Modekleur

1. Hartstochtelijk rood

De kleur rood gaan we echt veel zien dit jaar. Niet zomaar een rood, nee echt knalrood. We voegen met al onze liefde de kleur toe aan onze garderobe. Het is niet voor niks de kleur van de liefde. In deze kleur ga je hoe dan ook stralen.


 

2. Pastel geel

Een vrolijke kleur is toch wel echt geel. En dan gaan we niet voor de felle kleur geel, maar vor een pasteltint. Een verzachte kleur, maar net zo mooi. Draag de kleur in bijvoorbeeld een jumpsuit of een blazer met bijpassende pantalon. Geel staat voor energie, geluk en vreugde. Jij bent helemaal klaar voor het voorjaar en de zomer. Wat willen we nog meer?

 

3. 50 tinten grijs

Deze kleur is misschien niet het meest spannend, maar gaat toch veel gezien worden dit jaar. We moeten wel toegeven dat je met grijs eigenlijk altijd wel goed zit. Er kan niet veel misgaan. Je kan met grijs alle kanten in. Je kan het zo gek maken als je wilt. Of je nu lekker zit te chillen thuis in een huispak of gezellig gaat borrelen in een chique jurk. Grijs is de kleur die van alle markten thuis is. De kleur staat niet voor niks voor elegantie. 

 

4. Hemelsblauw

Een hemelse kleur die jij gewoon in je kast moet hebben, namelijk hemelsblauw. De lente is inmiddels begonnen en dat betekent langere en vooral zwoelere dagen. We dromen alleen al weg bij het horen van deze modekleur. Lekker langs het strand lopen en staren naar een heldere lucht. Deze kleur wil je gewoon dragen. Met blauw straal je loyaliteit en zelfverzekerheid uit. Wij houden ervan. 

 

5. Mosgroen

Last but not least, is de modekleur mosgroen. Een kleur die je opvallend vaak tegen gaat komen. Stijl samen met stoere accessoires je outfit af. De kleur mosgroen kijk je niet zo snel op uit. Extra fijn voor je tijdloze garderobe. Van cargo broeken tot topjes. De kleur komen we in ieder kledingitem wel tegen. Heb jij deze modekleur al in je kast hangen? Wij zeggen, vooral doen! 

 

 

Bron: Elle.com
Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top