Lifestyle

Zien: Molly Mae en Tommy Fury ouders geworden van dochtertje

Zien: Molly Mae en Tommy Fury ouders geworden van dochtertje

Ze waren het populairste koppel van Love Island ter wereld: Molly-Mae Hague en Tommy Fury. De twee wonnen niet alleen het programma, maar ook de liefde bleek sterk. En die liefde is nu bezegeld met een kindje. Het bekende stel heeft namelijk een dochtertje gekregen vorige week.

Molly-Mae en Tommy Fury ouders van dochtertje

Inmiddels miljoenen influencers Molly-Mae en Tommy Fury deden in 2019 mee aan Love Island UK en ze wonnen het programma ook. Aan het blad The Sun vertelde Tommy niet lang geleden al dat hij vier kinderen wil hebben. "Maar het is Molly’s lichaam en zij is degene die er doorheen moet – maar ik zal er met haar zijn bij elke stap.” Daarbij zei hij ook dat hij denkt over een huwelijksaanzoek, maar het werd eerst tijd voor gezinsuitbreiding!

Aangebroken datum

Molly-Mae deelde de afgelopen maanden alle ins and outs over haar zwangerschap, haar groeiende lichaam en alles waar ze mee bezig was met haar miljoenen volgers op Instagram. Onlangs maakte ze bekend dat haar uitgerekende datum was aangebroken, maar daarna bleef het stil. En met een reden: Molly-Mae en Tommy zijn een week geleden ouders geworden van een prachtige dochter. Ze delen het hugelijke nieuws met een foto samen met hun pasgeboren meisje. Hoe de kleine meid heet, is nog niet bekend. 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top