Interior

5x woonaccessoires voor een herfstsfeer in huis

5x woonaccessoires voor een herfstsfeer in huis

Je merkt aan alles om je heen dat de herfst is aangebroken. De bomen verkleuren, het is sneller donker buiten en de sjaals en mutsen trekken we uit de kast. Om helemaal in deze herfstsfeer te komen, kleed je ook je huis aan met leuke herfst accessoires. Zo kom je helemaal in de herfststemming en creëer je een fijne, herfstachtige sfeer in huis. Wij laten je 5 leuke woonaccessoires zien om helemaal in de herfststemming te komen.

Welke herfst accessoires zijn er?

Er zijn een hoop woonaccessoires die voor een fijne herfstsfeer in huis zorgen. Denk aan geurkaarsen met geuren als kaneel of appeltaart. Ook bepaalde kleuren doen veel goeds voor een herfstsfeer in huis. Echte herfstkleuren zoals rood, bruin en oranje zien we dan ook veel terug in verschillende woonaccessoires. Voor wat inspiratie voor woonaccesoires voor een herfstsfeer in huis, geven wij je een aantal tips. 

1.    Sierkussen mosterdgeel

De kleur mosterdgeel is een échte herfstkleur. Je ziet deze kleur dan ook erg veel bij woonaccessoires voor een herfstsfeer in huis. Je legt hem op de bank, op een stoel of op je bed. Zeker in combinatie met andere sierkussens in herfstkleuren (zoals bruin of rood) is dit een perfect woonaccessoire om de herfstsfeer in huis te brengen.

Kussen Knitted Lined – Mosterdgeel

2.    Spice geurkaars

Niet alleen het uiterlijk van je woning zorg voor een herfstsfeer in huis, ook de geur speelt hierin een grote rol. Kies hierom voor geurkaarsen met herfstachtige geuren. Een spice geurkaars verspreidt de geuren van sinaasappel en gember door jouw woning. Steek de kaars iedere dag eventjes aan, zodat deze heerlijke geuren zich door jouw woning verspreiden en je geniet van de herfst.

 

Shop spice geurkaars

3.    Fleece plaid - geelbruin

In de herfst dalen de temperaturen, dus onder een dekentje kruipen is geen slecht idee. Wanneer je onder een geelbruine fleece plaid kruipt, heb je het zeker niet koud én geef je je huis een herfstlook. Door de geelbruine kleur van het plaid past het ook heel goed bij andere mooie herfstkleuren

Shop fleece plaid geelbruin

4.    Vaas organic swirls – oranje

Oranje en terracotta zijn typische herfstkleuren. Door een vaas met een organische vorm in je woonkamer te zetten, geef je de ruimte een echte herfstlook. Zeker wanneer je hier mooie herfstachtige droogbloemen in zet, maak je jouw woning herfstproof.

Vaas organic swirls oranje

5.    Twisted dinerkaarsen

Kaarsen in mooie herfstkleuren brengen een echte herfstsfeer in huis. Met twisted dinerkaarsen geef je een finishing touch aan de herfst look in jouw woning. Zet ze in een mooie kandelaar om deze look helemaal af te maken.

 

Twisted dinerkaarsen zalm oranje

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top