Interior

Cozy! De 5 leukste hangstoelen voor in je woonkamer

Cozy! De 5 leukste hangstoelen voor in je woonkamer

De winter komt eraan! Het is de ideale tijd om op je hangstoel neer te ploffen met een beker chocomelk, een goed boek of je favo Netflix-serie. Deze hangstoelen zijn gemaakt om jouw winterse ontspanning te beleven.

1. De rotan schommelstoel

Leuk voor in elk interieur! Beleef de speelse kant van de hangstoel door te schommelen of breng je winter in alle rust door. Verwelkom extra warmte in je woonkamer door de hangstoel met matching kussens en dekentjes te combineren!

De rotan schommelstoel

2. Hangstoel voor 2 personen

Deze hangstoel brengt een romantische sfeer in je woonkamer. Perfect als excuus te gebruiken om in dit koude weer tegen elkaar aan te kruipen.

Hangstoel voor 2 personen

3. Zwarte hangstoel

Wil je up-to-date blijven? Dan is deze hangstoel met een moderne touch perfect voor jou! Ideaal voor een grijs, donker of zwart-wit interieur.

Zwarte hangstoel

4. Regenboog hangstoel

Deze regenboog hangstoel blaast veel leven in je simpele interieur. Combineer de hangstoel met kleurrijke kussens en dekentjes. Ook leuk voor de kinderen.

Regenboog hangstoel

5. Hangende rotan stoel

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen in het oneindige aanbod hangstoelen, dan is deze klassieker een 'altijd goed'-keuze. De combinatie van rotan en de donkerdere tint is een gemakkelijke en luchtige optie voor élke woonkamer. Dankzij het meegebrachte kussen kun je heerlijk wegzakken in de stoel?

Hangende rotan stoel

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top