Fashion

Holland's Next Top Model komt terug (en dit wordt de kersverse presentatrice)

Holland's Next Top Model komt terug (en dit wordt de kersverse presentatrice)

Één van onze favoriete televisie programma's allertijden was toch wel Holland's Next Top Model. Helaas verdween het programma een tijdje van de buis, maar we hebben goed nieuws! Het dertiende seizoen komt eraan en een heel bekend gezicht neemt de presentatie voor haar rekening.

Holland's Next Top Model komt terug

Ons favoriete programma waarin gezocht wordt naar het volgende Nederlandse topmodel keert terug voor een dertiende seizoen, dat op Videoland te zien zal zijn. En Loiza Lamers is de nieuwe presentatrice van Holland's Next Top Model! Ze neemt het stokje over van Anna Nooshin, die het programma van 2017 tot en met 2019 drie seizoenen lang presenteerde. Ook Yfke Sturm, Daphne Deckers en Anouk Smulders hebben het programma gepresenteerd. Loiza won het programma zelf in 2015, maar schrijft nu op Instagram dat ze de presentatie op zich mag nemen. "In 2015 won ik en nu, zeven jaar later, op deze dag, mag ik jullie eindelijk vertellen dat ik de nieuwe presentatrice van HNTM ben."

 

Wanneer komt Holland's Next Top Model op Videoland?

"Ik kan mijn gevoel moeilijk omschrijven, maar geloof me, ik spat bijna uit elkaar van geluk en trots. Bedankt voor het vertrouwen en de kans, let's do this." Het nieuwe seizoen van Holland's Next Top Model wordt speciaal voor Videoland gemaakt. Wie er in de jury zit, wordt later bekendgemaakt. Het dertiende seizoen van Holland’s Next Top Model zal waarschijnlijk komend najaar op Videoland te zien zijn.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top