Fashion

CUTE! Emma Watson wordt geïnterviewd tussen de kittens

Emma Watson is volop in de weer voor de promotietour van Beauty and the Beast. Ze reist samen met tegenspeler Dan Stevens de hele wereld rond en er worden tijdens de vele interviews een heleboel vragen op haar afgevuurd. Over de film, Harry Potter, haar activisme and so on. Buzzfeed vond dat het allemaal net iets creatiever kon en stelde haar doodgewonde vragen, terwijl ze omringt werd met kleine kittens. Cuteness warning.

Emma teasde het interview al even voor het ook daadwerkelijk online kwam. ‘’My favourite, favourite interview is coming.’’ Little did we know dat kittens daar de reden van waren! Emma houdt zoveel van katten, dat ze zelfs grote kansen heeft afgewezen, alleen maar om thuis te kunnen zijn met haar eigen katten. "I've had to say to agents and producers, 'Guys, I need to go back to school,' or 'I just need to go home and hang out with my cats. People have looked at me and been like, 'Is she insane?' But, actually, it's the opposite of insane."

Als echte kattenliefhebster heeft Emma moeite met het beantwoorden van de vragen. Maar zou jij wel serieus kunnen opletten als er zoveel kittens je aandacht vragen? Uiteindelijk beantwoord de actrice wel alle vragen en gaat ze heel erg serieus in op haar activisme en vragen over het feminisme van nu. Wij kunnen geen genoeg krijgen van de actrice en kunnen niet wachten tot we haar eindelijk weer kunnen bewonderen op het witte doek. Beauty and The Beast is vanaf 29 maart in Nederland te zien.

Beeld: Getty Images

 

 

Deel dit artikel
Back to top