Fashion

Hekel aan jeans shoppen? Dankzij deze lifehack struggle jij niet meer tijdens het passen

Hekel aan jeans shoppen? Dankzij deze lifehack struggle jij niet meer tijdens het passen

Het kopen van een nieuwe jeans staat bij velen, en dan waarschijnlijk vooral vrouwen, niet hoog op het to do-lijstje. Het liefst dragen we continu dezelfde, oude jeans, die al zo lekker comfy zit. Alleen tja, soms gaat het gewoon écht niet meer. Gelukkig bestaat er een lifehack, waardoor je nooit meer opziet tegen het jeans passen.

Jeans passen: eeuwige struggle

Een jeans is een van de belangrijkste basics in je kledingkast. Het is dus belangrijk dat je hier genoeg van hebt. Natuurlijk moeten ze wel lekker zitten. Anders sta je elke ochtend jezelf in die strakke jeans te wurmen. Waarschijnlijk neem je tijdens het shoppen altijd meerdere maten het pashokje in. Wie heeft er nou zin om continu heen en weer te lopen? Dat doe je jezelf en je shopmaatje niet aan. Nou, het passen van een jeans kan blijkbaar nóg sneller! Wat je moet doen? Gewoon de tailleband van je jeans om je hals vouwen. Huh?

Ultieme tip tijdens jeans passen

Dankzij een TikTok ontdekten wij en vele anderen de ultieme tip, die je kunt gebruiken tijdens het passen van je jeans. In een video vouwt een vrouw de tailleband van de jeans om haar nek. Dit klinkt heel gek, maar volgens de vrouw weet je zo direct of de jeans past. Als je de tailleband met gemak om je nek vouwt, dan heb je waarschijnlijk de juiste jeansmaat. Het blijkt dat je taille meestal twee keer de omtrek van je nek is. Al betekent dit niet dat de lifehack bij iedereen werkt. Elk lichaam is en blijft uniek. Dus voor de zekerheid toch één maatje groter meepakken, kan nooit kwaad.

jeans passen tips

Beeld: Pexels
Deel dit artikel
Back to top