Fashion

Zo bemachtig jij de perfecte jeans online

Zo bemachtig jij de perfecte jeans online

Yes! Je bent helemaal op de hoogte van de jeans trends van dit najaar. Er is alleen een klein probleempje, in het verleden heb jij geen succes gehad met het scoren van de perfecte spijkerbroek en durf jij het online shoppen van een jeans niet meer zo goed aan. We zijn er om jou te helpen!

Jeans passen in een winkel is wellicht effectiever, maar een shopsessie thuis kan veel aangenamer zijn. Daarom leggen wij aan je uit hoe jij toch de perfecte jeans zeker wel online kan bemachtigen.

Webshops met veel keuze

Als jij de speurtocht naar de perfecte jeans online aangaat, kies dan voor een webshop die een breed assortiment heeft aan merken en shapes. Bij e-tailers zoals ASOS of Zalando kun je meerdere merken tegelijk uitproberen én ze geven je maatadvies.

Vergelijken met jouw favoriete jeans

Pak de jeans uit je kast die jou als gegoten zit en meet deze op. Pak het maattabel erbij van de webshop waar jij een jeans wil scoren en vergelijk de afmetingen met elkaar. De belangrijkste punten om te meten zijn de taille, de binnenbeenlengte en de hoogte (van de kruis tot aan de tailleband). Bekijk hier een video met uitleg. Kijk ook naar het materiaal waar de jeans gemaakt van zijn, is het bijvoorbeeld gemaakt van een stretchy stof of juist niet?

Lees de reviews

Lees de reviews van andere mensen die hetzelfde paar heeft gekocht. Wellicht hoef je het niet eens te proberen als de kwaliteit en fit volgens meerdere andere online shoppers erg tegenvalt.

Bestel meerdere maten en pasvormen

Op veel plekken kan je met behulp van Klarna, AfterPay of dankzij hun eigen betaalvoorwaarden producten bij je thuis laten bezorgen en enkel de items die je houdt uiteindelijk betalen. Een groot bedrag voorschieten als je meerdere maten bestelt, is dus niet nodig! Schroom dus niet om meerdere broeken online te bestellen, ook als je zeker lijkt te weten wat jouw 'perfecte maat' is. Zo heeft Michelle van Trendalert een aantal Levi's 501 maar in verschillende maten - dit vanwege het verschil in stof per wassing en of de broek stretch heeft of niet.;

Geniet van je nieuwe favoriete spijkerbroek!

 
Beeld: Photo by Avie Huff on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top