Mama

Met deze 4 items creëer je de allermooiste babykamer

Met deze 4 items creëer je de allermooiste babykamer

Ben je in verwachting en heb je wat inspiratie nodig voor het inrichten van de babykamer of is de kamer van jouw kleintje simpelweg aan vernieuwing toe? Naast de essentiële meubels als het bedje en de commode, kunnen mooie accessoires natuurlijk niet ontbreken. Waarom? Omdat deze items een persoonlijke touch geven aan de babykamer waardoor het een mooi geheel wordt!

Ben je benieuwd naar de items waarmee je de allermooiste babykamer creëert? Wij hebben de leukste en meest persoonlijke accessoires voor je op een rijtje gezet!

 

Babykamer accessoire #1 - Gepersonaliseerde posters

Deze heb je vast al eens voorbij zien komen, maar gepersonaliseerde posters zijn op dit moment populairder dan ooit! Voornamelijk posters met daarop bijvoorbeeld een naam of de stand van de sterren op het moment dat jouw kleintje geboren werd. Hierdoor heb je áltijd een unieke poster in de babykamer hangen die helemaal past bij jouw pasgeboren zoon of dochter. Hoe bijzonder is dat?

Babykamer accessoire #2 - Grote knuffels

Eerlijk is eerlijk, als kinderen iets fascinerend vinden dan zijn het wel dieren. En dan met vooral grote dieren. Hoe groter baby’s worden, hoe meer ze meekrijgen van hun omgeving en dus ook van de accessoires in hun kamer. Het is dan ook ontzettend leuk om een grote knuffel in de babykamer te plaatsen. Bijvoorbeeld naast het bedje of de commode. Extra tip: ook erg leuk om als kraamcadeau te geven! Zelfs als het kindje straks een jaar of zes is, blijft zo'n knuffel dé eyecatcher van de kamer. 

Babykamer accessoire #3 - Rekjes en plankjes

Naast dat rekjes en plankjes een echte toevoeging zijn aan een babykamer, zijn ze ook nog eens erg functioneel. Want waar moet je op een gegeven moment al die spullen kwijt? Juist, op de plankjes! De rekjes zijn dan weer erg handig om bijvoorbeeld kleding aan te hangen. Rotan rekjes en plankjes zijn tegenwoordig erg populair en passen in vrijwel iedere babykamer. 

Babykamer accessoire #4 - Lichtgevende vormen

Welke kamer je ook gaat inrichten, sfeerverlichting mag natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat je deze verlichting in het begin misschien niet vaak zal gaan gebruiken, is het een accessoire waarvan je later blij bent dat je deze hebt toegevoegd aan het geheel. Op een geven moment heeft jouw kleintje bijvoorbeeld een nachtlampje nodig en hoe leuk is het dan om zoiets op te hangen in de kamer? 

Beeld: Ferm Living
Deel dit artikel
Back to top