Fashion

Deze 7 broeken droegen we massaal in 2021

Deze 7 broeken droegen we massaal in 2021

Met 2022 in aantocht kunnen we terugkijken op de leuke trends van het afgelopen jaar, want dat zijn er heel wat. Zo was dit ook weer een jaar waar we volop gingen experimenteren met verschillende soorten broeken. Benieuwd welke broeken er nou eigenlijk massaal gedragen werden in 2021? Lees dan snel verder! 

Flared jeans

De jeans met wijde pijpen, oftewel flared jeans, is weer helemaal terug van weggeweest en werd dan ook in overvloed gedragen het afgelopen jaar. Zorg ervoor dat hij lekker lang is zodat ie prachtig staat met hakken aan en je geen last hebt van 'hoog water'. 


Flared jeans bij Hm.com

Straight jeans

Een mooie rechte jeans was dit jaar de vervanging voor de skinny jeans. Niet te los, niet te strak: ideaal dus! Deze broek voelt lekker 90's en is op talloze manieren te combineren. Je kan voor een cropped versie gaan of juist een lekker lange variant. 


Vintage high straight jeans bij Hm.com

Wide leg

Het afgelopen jaar zagen we de meest wijde broeken voorbijkomen. 'Hoe wijder, hoe beter' leek het motto wel! Tip: als je zo een wijde broek draagt, zorg dan dat je er nieuws nauwsluitend op doet om niet te slonzig over te komen. 


Wide high jeans bij Hm.com

Broeken met split

Eén ding waar we niet omheen konden dit jaar, waren de broeken met split. De splits waren terug te zien op alle soorten broeken, van jeans tot pantalons. Een welkome twist op de standaard broekspijp!


Slim high split jeans bij Hm.com

Pantalon

Anno 2021 werd de pantalon niet alleen gedragen met een blazer, het werd nu ook heel leuk met andere kledingstukken gecombineerd. Van een lekkere gebreide trui tot een mooi colletje of een casual blouse: er zijn talloze opties mogelijk. Vooral de loose fit pantalon was razend populair in 2021. 


Wollen broek bij Hm.com

Jeans met scheuren

Ook de scheuren waren dit jaar weer volop terug te zien, vooral in combinatie met een een wat wijdere jeans. Deze look werd vaak helemaal afgemaakt met een paar mooie sneakers, maar ook zagen we er soms een paar mooie pumps onder vandaan komen.


Wide high ripped jeans bij Hm.com

Leren broek

Wat ook echt niet kan missen in dit lijstje is de leren broek. Van strak skinny tot lekker losjes; deze broek is een echte eyecatcher. Als je écht op wilde vallen, dan droeg je de leren broek in een opvallend kleurtje of juist met een fraai dierenprintje. 


Premium leren broek met ritsen bij Hm.com

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top