Fashion

Dit zijn 3 manieren waarop Françaises hun jeans stylen

Dit zijn 3 manieren waarop Françaises hun jeans stylen

Inspiratie voor een leuke outfit nodig? Dan kun je dat vinden bij Françaises. Deze dames weten als geen ander hoe ze er perfect uit moeten zien zonder dat het te 'gemaakt' of 'bedacht' is. Eén van hun favoriete items om te dragen, is de jeans en ook wij Nederlanders zijn dol op de spijkerbroek.

Dit type denim is in principe casual maar Franse vrouwen weten het precies zo te combineren dat het er toch chic uitziet. Hoe ze het voor elkaar krijgen? Dit zijn drie manieren waarop je een jeans kan stylen zoals Françaises het doen. 

1. Jeans + een witte blouse

Een klassieker! Met een witte blouse kun je alles chic maken en dus ook de good old spijkerbroek. De truc is om wél voor een lekker oversized shirt te gaan. In het najaar kun je kiezen voor een dikkere variant om het wat warmer te hebben. Tip: scoor jouw witte blouse op de mannenafdeling. Deze hebben een lekker ruime fit én er zijn veel meer opties om uit te kiezen. 


Ralph Lauren Custom fit button down-overhemd van katoen bij DeBijenkorf.nl

2. Jeans + een oversized zwarte blazer

Weer zo een tijdloos item die eigenlijk iedereen in de kast heeft hangen. Met een oversized blazer geef je een geklede touch aan zelfs de meest afgeragde spijkerbroek. Combineer de blazer met een wit shirt en trek er enkellaarsjes of Chanel (als het even kan natuurlijk) ballerina's onder aan. Zo, je bent klaar om naar buiten te gaan. 

 

3. Jeans + een denim top

Een andere combinatie waar veel Françaises voor gaan, is de denim top met jeans ensemble. Het is een outfitje die heel verrassend kan zijn maar juist ook de verkeerde kant op kan gaan. Kijk dus goed hoe je de look verder afmaakt. Een paar mooie enkellaarsjes erbij is altijd een verstandige optie bijvoorbeeld.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top