Lifestyle

De 10 leukste activiteiten om thuis te doen met vriendinnen

De 10 leukste activiteiten om thuis te doen met vriendinnen

Met het slechte weer dat op dit moment volop aanwezig is kan het soms lastig zijn om je te vermaken, alle buitenactiviteiten vallen tenslotte al af. Toch is het super gezellig om je vriendin(nen) langs te laten komen en thuis wat leuke activiteiten te doen. Weet je niet zo goed wat? Lees dan snel verder!

1. Organiseer een spelletjes middag/avond

Niks is leuker dan een gezellig ouderwets bordspel, maar tegenwoordig zijn er ook zoveel andere leuke spellen op de markt, zeker leuk om een keertje onderzoek naar te doen! Met het spelen van een spelletje vervelen jullie je in ieder geval niet en zo kom je er ook nog eens achter of je vriendin(nen) een beetje tegen hun verlies kunnen. 

2. Ga samen iets bakken

Duik samen in de keuken en bak bijvoorbeeld een lekkere cake of taart. In de keuken komen vaak de leukste gesprekken naar boven, misschien leer je je vriendin(nen) zo wel nog beter kennen. En niet te vergeten, de heerlijke baksels moeten natuurlijk ook nog opgegeten worden.

3. High-tea

Super leuk om thuis een gezellige high-tea te organiseren. Vraag je vriendin(nen) bijvoorbeeld allemaal iets lekkers mee te nemen en geniet samen onder het genot van een lekker kopje thee van een gezellige middag.

4. Maak je eigen spa

Als jullie niet naar de spa gaan of kunnen gaan kun je deze natuurlijk ook heel makkelijk in huis maken. Haal een paar lekkere geurkaarsen of geurende oliën tevoorschijn, breng een heerlijk maskertje aan en zorg voor leuke kleurtjes nagellak. Zo komen jullie even helemaal tot rust, dat verdienen we allemaal wel eens.

 

5. Serie-marathon

Het is leuk om te kiezen voor een serie die jullie allebei nog niet hebben gezien. Kijk een keer in de gigantische lijst met series, want het zijn er echt meer dan genoeg. Gegarandeerd dat jullie je nu de rest van de dag wel vermaken. 

6. Een leuke DIY

Pinterest en YouTube staan vol met de leukste tutorials van de gekste dingen. Probeer bijvoorbeeld een leuke haarstijl of maak zelf een masker. Of het nou goed gaat of niet, met deze activiteit weet je zeker dat je kunt lachen met je vriendin(nen).

7. Moodboard maken

Over de toekomst fantaseren is iets wat we allemaal graag doen, toch? Pak een stapel tijschriften, lijm en een schaar en maak een mooi moodboard met jullie dromen over 10 jaar. Leuk om te zien wat de toekomstplannen van jouw vriendin(nen) zijn.

8. Maak een puzzel

Dit klinkt misschien heel saai, maar het is super gezellig om samen met je vriendin(nen) een mooie puzzel in elkaar te zetten. Zo zijn jullie lekker bezig en kunnen jullie ondertussen gezellig kletsen. 

9. Wijnproeverij

Ga samen naar de winkel voor een paar interessante flessen wijn met bijvoorbeeld een mooi etiket of laat al je vriendinnen een fles meenemen. Proef de wijnen vervolgens gezellig samen. 

10. Karaoke

Dit kan heel simpel, zoek op YouTube de karaoke versies van jullie favoriete nummers en zing er samen op los. Dit hoeft natuurlijk niet helemaal mooi.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top