Lifestyle

10 x de allerleukste en fijnste kerstcadeaus voor je moeder

10 x de allerleukste en fijnste kerstcadeaus voor je moeder

Als er iemand is die een leuk kerstcadeau verdient, zijn het de moeders wel. Tijdens de feestdagen is het daarom het perfecte moment om alle moeders in het zonnetje te zetten met een prachtig kerstcadeau. Het vinden van het perfecte cadeau kan soms nog best lastig zijn.

Even geen inspiratie? Wij delen 10 leuke ideeën en als het even meezit, krijg je er ook nog eens korting op vanwege Black Friday acties!

1. Rituals geurstokjes

Met deze stokjes zorg je ervoor dat er een heerlijke geur door het hele huis hangt, en wie houdt daar nou niet van? Met de lekkere geuren van Rituals zit je altijd goed en ze staan ook nog eens super cute in huis. Kortgeleden hebben de kaarsen en geurtstokjeshouder van Rituals een update gekregen - deze zijn nu voorzien van geribbeld glas - waardoor ze er nog fraaier uitzien. Zeker weten dat jouw moeder hier heel blij van wordt!


The Ritual Of Sakura bij Douglas.nl

2. Aroma Diffuser

Ook dit cadeau zal weer zorgen voor een heerlijke geur door het hele huis. Met de geuren uit een aroma diffuser kom je even helemaal tot rust of kun je juist een lekkere energieboost krijgen. En wist je dat dit apparaat ook een luchtbevochtiger is? Dit zorgt ervoor dat je goed kunt ademen en zo voorkom je ook nog eens een droge huid. Ook leuk om er een paar flesjes etherische geuren bij te geven, zo kan ze de diffuser gelijk gebruiken.


O'dor Aroma Diffuser met afstandsbediening bij Bol.com

3. Massagekussen

Moeders staan erom bekend dat ze het super druk hebben. Ze zorgen vaak voor de kinderen, het huis schoon houden, eten maken en dan hebben ze vaak ook nog een baan. Dit kan veel stress opleveren wat slecht is voor de spieren. Met dit massagekussen kun je je moeder en haar spieren eens flink verwennen, dit kussen stimuleert namelijk de bloedsomloop wat ervoor zorgt dat spieren weer soepel worden en zo kan je moeder even tot rust komen. 


LifeGoods Shiatsu Massage Kussen met warmte functie bij bol.com

4. Parfum

Van het krijgen van een parfum zal je moeder altijd blij worden, want wie wordt er nou niet vrolijk van een lekker geurtje? Je voelt je tenslotte een stuk zelfverzekerder als je lekker ruikt! Een favoriet voor veel vrouwen is 'Lancôme La Vie Est Belle'. Deze geur is het best te beschrijven als een bloemige en fruitige geur en heeft daarnaast ook nog een super schattig flesje. Bekijk hier nog meer populaire geuren. 

Je kan er natuurlijk ook voor  kiezen om je moeders favoriete parfum te kopen, dan weet je in ieder geval zeker dat het een geur is die ze ook echt lekker vindt. 


Lancôme La Vie Est Belle - Eau de Parfum bij Bol.com

5. Armband met Swarovski-kristallen

Met een mooie armband zit je natuurlijk altijd goed bij vrouwen. Deze armband met prachtige Swarovski-kristallen is een echte parel voor het oog en heeft een mooie chique uitstraling. Dit sieraad mag echt niet ontbreken in de collectie van je moeder!


Yolora Dames Armband met Kalpa Camaka Kristallen bij bol.com
 

6. Fotoboek

Het is altijd leuk om een persoonlijk cadeau te ontvangen, een hele goede optie hiervoor is een mooi fotoboek met allemaal mooie herinneringen. Kies mooie foto's uit van alle speciale mensen in het leven van je moeder en plak deze in een prachtig fotoboek. Ook nog eens super leuk om te maken! 

Linnen Fotoalbum Nature bij bol.com

7. Skincare Gift-set

Gezichtsverzorging is heel belangrijk voor het behouden van een goede huid, ook je moeder heeft haar welverdiende gezichtsverzorging nodig. Dit setje is perfect voor het krijgen van een zuivere en zijdezachte huid. Dat verdient je moeder, toch?


Tea Tree Skincare Gift bij TheBodyShop.com

8. Een leuk plaid

Er is niks zo lekker als 's avonds met een dekentje op de bank kruipen. Een leuk plaid om je moeder lekker warm te houden, is dan ook een heerlijk en handig cadeau. Gegarandeerd dat ze het nu nooit meer koud heeft!


Unique Living Plaid bij bol.com

9. Make-up spiegel met LED

Is je moeder een echte make-up liefhebber? Dan is deze spiegel het perfecte cadeau! Deze spiegel bestaat uit 3 delen waardoor jij overal goed bij kan en je make-up perfect aan kunt brengen. De spiegel komt in een handig formaat en heeft genoeg LED lichtjes om te worden voorzien van voldoende belichting, ideaal dus!


Spiegel met LED verlichting bij Bol.com

10. Oogschaduwpalet

Iets wat veel mensen niet vaak voor zichzelf kopen maar wat wel altijd leuk is om te hebben, is een oogschaduwpalet. Dit is daarom een heel goed cadeau! Met een mooi palet kun je de mooiste looks maken en heb je ook nog eens keuze uit veel verschillende kleuren. 


Too Faced Born This Way Oogschaduw bij Douglas.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top