Beauty

Cadeautip: dit zijn de 10 populairste parfums van het moment!

Cadeautip: dit zijn de 10 populairste parfums van het moment!

Het kan soms best lastig zijn om hét perfecte cadeau te vinden voor jouw vriendin, zus, (schoon)moeder of tante. Want wat vinden zij nou écht leuk? Eén ding is zeker: je kan de plank nooit - en dan ook echt nooit - misslaan met een heerlijk parfum. Dit is dan ook een ideaal cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst! 

Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel geuren op de markt, dat het lastig kan zijn om ook hier weer een keuze uit te maken. Om een hoop keuzestress te voorkomen hebben wij de populairste parfums van dit moment op een rijtje gezet! Handig om deze week te scoren - ook als je op zoek bent naar een kerst- of sinterklaascadeau - want dankzij Black Friday acties heb je vaak korting!

Yves Saint Laurent Libre

Het is niet voor niets dat we dit luchtje bovenaan in het lijstje hebben geplaatst, want deze favoriet heeft een warme, unieke en bloemige geur. Een écht vrouwelijk parfum met de juiste balans tussen brandende sensualiteit van oranjebloessem uit Marokko en de gedurfde Franse lavendel. 
 

Yves Saint Laurent Libre bij IciParisXL.nl

Gucci Bloom 

Dit parfum is tot stand gekomen door het beeld van de hedendaagse, diverse en authentieke Gucci-vrouw. Zoals de naam al aangeeft, heeft dit luchtje een bloemige en zoete geur. Specifieke noten als tuberoos en jasmijnblad laten een sensationele beleving achter op de huid. We kunnen wel stellen dat dit niet zomaar een parfum is, maar één die echt indruk maakt. 

Gucci Bloom bij IciParisXL.nl

Dior J'Adore

Een levendige geur waarin een royaal uitgebalanceerd bloemenboeket is verwerkt - de perfecte omschrijving van Dior J'Adore. Het is een onmiskenbaar parfum, die zowel zoetig als kruidig is. We kunnen spreken van een legendarische geur door de unieke vormgeving van haar flacon. Zowel van binnen als van buiten is Dior J'Adore een echte bron van inspiratie.

 

Dior J'Adore bij IciParisXL.nl

Yves Saint Laurent Black Opium

Dit is een mooie combinatie van een vrouwelijke maar toch intense geur wat het zeer aantrekkelijk maakt. Het parfum voor elke vrouw die anders durft te zijn. Een luchtje waarbij zwarte koffie samenkomt met donkere patchoelie, zwarte vanille en witte jasmijn. Woorden als uitgesproken, radicaal en overschakelen naar het extreme staan centraal bij dit prachtige parfum. 

Yves Saint Laurent Black Opium bij IciParisXL.nl

Lancôme La Vie Est Belle

Iedereen wordt blij als zij een gevoel van vrijheid en vreugde ervaren. Wat nou als er een parfum was die het leven nóg iets mooier zou kunnen maken? Goed nieuws: La Vie Est Belle van Lancôme maakt dit mogelijk! Deze bloemige en fruitige geur blijf je de hele dag ruiken, zonder dat je tussendoor bij moet sprayen. Eén ding is zeker: je maakt elke vrouw blij met dit heerlijke parfum!

Lancôme La Vie Est Belle bij IciParisXL.nl

Chloé Signature 

Voor een frisse en vrouwelijke geur ben je bij Chloé Signature aan het juiste adres. Met amber en cederhout als basisnoten, is dit parfum perfect voor vrije geesten met een uitgesproken gevoel. De klassieke roos is omgezet in een intense, intiem-sensuele geur. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat! Kijk even naar de minimalistische flacon met het romantische strikje, dat wil je toch? 

Chloé Signature bij IciParisXL.nl

Mugler Alien Goddess

Komt dit parfum je bekend voor, maar niet in deze kleur? Dat zou goed kunnen! Alien Goddess is namelijk de nieuwste geur van Mugler. Het is een bloemige, oriëntaalse en houtige creatie, gecombineerd met grandioze ingrediënten uit een uniek geurenpallet. Met bourbon en vanille als basisnoten zal een vrouw glorie, vrijgevigheid en welwillendheid ervaren. Bijkomend voordeel: de goude flacon is hervulbaar. Ideaal, toch? 

Mugler Alien Goddes bij IciParisXL.nl

Armani Si Fiori

Een gepassioneerde, elegante en gedurfde geur: Si Fiori van Armani. Dit bloemige parfum heeft een basis van Chypre Neroli, versterkt met noten van zwarte bes, vanille en mandarijn. Misschien een wat onbekende samenstelling, maar dit unieke geurenpallet zorgt voor een betoverende ervaring. 

Armani Si Fiori bij IciParisXL.nl

Chanel Coco Mademoiselle

Coco Mademoiselle van Chanel is een vrouwelijk oriëntaals parfum met een heel eigen karakter. De essentie van een vrije en ondernemende vrouw vol passie komt terug in een verrassend geurenpalet. Dit houtachtige parfum wordt gevormd door ingrediënten als mimosa, vanille, jasmijn en muskus. Een echte must-have in de geurencollectie van een vrouw! 

Chanel Coco Mademoiselle bij IciParisXL.nl

Versace Crystal Noir 

Ben je op zoek naar een verleidelijk en sensueel geurtje om cadeau te geven? Crystal Noir van Versace bestaat uit een zoete mix van amber, oranjebloesem en sandelhout. Een combinatie die ervoor zorgt dat je jezelf een stuk zelfverzekerder voelt. Het feit dat een parfum bovenstaande kan realiseren zegt genoeg, toch? 

Versace Crystal Noir bij IciParisXL.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top