Mama

Cadeautip: dit zijn de 6 leukste kerstcadeaus voor kinderen

Cadeautip: dit zijn de 6 leukste kerstcadeaus voor kinderen

Nu Sinterklaas het land alweer uit is, kunnen we na gaan denken over de leukste kerstcadeaus voor onder de boom. Dé tijd van het jaar dat je echt even kunt uitpakken met de lekkerste maaltijden en de mooiste presentjes. Toch blijft het altijd een lastige klus. Ben je op zoek naar een kerstcadeau voor jouw zoon of dochter? Wij hebben de leukste voor kinderen op een rijtje gezet! 

VTech Codi Mijn RoboDino (vanaf 2 jaar)

Niets is leuker dan jouw kind kennis laten maken met verschillende muziekstijlen, gevoelens en karakters. Codi Mijn RoboDino maakt dit mogelijk! Kinderen kunnen verschillende stekels op de rug van dit groene beestje plaatsen en zich laten verrassen door alles wat er komen gaat. De set bestaat uit drie categorieën: muziekstijl, gevoel en karakter. Het is zelfs mogelijk om 27 (!) verschillende combinaties te maken! Jouw zoon of dochter bepaalt hoe Codi Mijn RoboDino zich voelt, naar welke muziek hij gaat luisteren en welk karakter daarbij hoort. 


VTech Codi Mijn RoboDino - Edcuatief Babyspeelgoed - met Geluid bij Bol.com

Play-Doh Popcorn Party (vanaf 3 jaar)

Eindeloos speelplezier met poffende namaak-popcorn staat voorop bij dit cadeau. Deze speelgoed-popcornmaker heeft alles in huis wat je nodig hebt om de mooiste creaties te kunnen maken. Jouw zoon of dochter kan de popcornmaker gebruiken om kleine, middelgrote en grote emmertjes te vullen met de kneedbare klei. Deze speelgoedset bevat tevens stempels en vormpjes met snoepthema, waarmee je de zelfgemaakte popcorn kunt versieren. Eén ding is zeker: de kinderen zullen hier uren zoet mee zijn!


Play-Doh Popcorn Party - Klei Speelset bij Bol.com

PLAYMOBIL Dollhouse Leefkeuken (vanaf 4 jaar)

Voor de toekomstige bakkers en interieurstylisten onder ons is dit natuurlijk een perfect cadeau. De grote familiekeuken is uitgerust met een oven, vaatwassers, vrijstaande koelkast en een eettafel. Om het geheel wat leuker aan te kleden zijn er talrijke gedetailleerde accessoires aanwezig zoals een professionele keukenmachine. Als je kinderen ergens blij mee maakt is het wel met een nieuwe PLAYMOBIL set!


PLAYMOBIL Dollhouse Leefkeuken - 70206 bij Bol.com

FurReal Lion King Mighty Roar Simba (vanaf 4 jaar)

Is jouw kind helemaal gek op de Lion King films? Groot gelijk! Deze all-time favorite Disney film is geliefd bij heel veel kinderen (en volwassenen trouwens). Wat is nou leuker dan het welpje Simba in knuffelvorm bij je te hebben? Deze interactieve FurReal Mighty Roar Simba-knuffel is charmant, grappig en nét zo leuk als in de film. Hij gaat dan ook met je mee op de leukste avonturen. Wie kan er het hardst brullen en wie maakt het gekste geluidje? De mooiste kinderfantasieën worden werkelijkheid met deze FurReal Simba-knuffel.

FurReal Lion King Mighty Roar Simba - Interactieve Knuffel bij Bol.com

Adventure By Book: De Schatzoekers van de Kuala-archipel Breinbreker (vanaf 7 jaar)

De keuzes, avonturen en verhalen van jouw kind staan centraal bij deze uitdagende breinbreker. Je kan alleen - of in teamverband - op zoek naar naar verschillende mysterieuze schatten die in het eilandenrijk Kuala verborgen liggen. Jouw zoon of dochter gaat raadsels oplossen, geheime doorgangen ontdekken en leren om valstrikken op de route te ontwijken. Leuk om te weten: De Schatzoekers van de Kuala-archipel is het eerste coöperatieve avonturenspel in stripvorm. Hét cadeau voor de echte ontdekkers onder ons!


Adventure By Book: De Schatzoekers van de Kuala-archipel Breinbreker bij Bol.com

De Zoektocht naar El Dorado Bordspel (vanaf 10 jaar)

Speelt jouw zoon of dochter graag strategische spellen die ook wel een tijdje mogen duren? Bij dit bordspel staat de zoektocht naar El Dorado centraal, de mysterieuze stad van goud. Als expeditieleider ga je je weg banen door de jungle, kolkende rivieren en ga je ook nog eens onderhandelen met lokale stammen. Het doel? Degene die als eerste het eindpunt bereikt, wint het spel. Dankzij de verschillende speelborden ben je niet na één potje uitgekeken op dit spel. Er kan elke keer een nieuw pad naar El Dorado worden opgesteld. Het leuke aan De Zoektocht naar El Dorado is dat je het altijd met minimaal twee personen moet spelen. Quality-time voor het gezin creëer je dus ook nog eens dankzij dit spel! Een echte win-win situatie.


De Zoektocht naar El Dorado Bordspel bij Bol.com

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top