Lifestyle

Ga jij een beetje vreemd in je relatie?

Ga jij een beetje vreemd in je relatie?

Objectief gezien ben jij helemaal niet verkeerd bezig. Je bent niet fysiek met iemand anders, je appt niet en je deelt ook niet je meest innerlijke gevoelens met iemand die een gevaar zou kunnen zijn voor jouw relatie. Toch kan het zijn dat jij een beetje vreemdgaat.

Wat houdt het precies in? Het houdt in dat jij je op een bepaalde manier gedraagt - omdat je romantische gevoelens hebt - tegenover iemand anders dan je partner. Het gedrag is zo subtiel dat niemand het door heeft, zelfs niet degene in wie jij geïnteresseerd bent.

Jij bent er heilig van overtuigd dat er niks aan de hand is, maar zou je partner daar ook zo over denken als hij of zij wist waarom je bepaalde dingen doet?

Dit zijn een aantal manieren waarop jij een beetje vreemd aan het gaan bent

  • Wanneer jij weet dat jij je crush zal zien, zorg jij ervoor dat jij er extra goed uitziet in de hoop dat het hem of haar opvalt.
  • Wanneer je wel met hem of haar in gesprek bent, laat jij bewust het feit dat je in een relatie zit achterwege omdat je niet wil dat jouw crush weet dat je bezet bent.
  • Je zoekt manieren om in contact te komen met hem of haar.
  • Je gaat expres op bepaalde tijden ergens naartoe omdat je weet dat je crush op die plek zal zijn.
  • Je checkt zo vaak het profiel van je crush dat je partner er van zou schrikken als hij of zij het wist.
  • Jij post bijna alleen maar op social media in de hoop dat jij een like krijgt van diegene.

Het kan zijn dat jij al heel lang in een relatie bent en je zelfvertrouwen een boost krijgt wanneer een bepaald aantrekkelijk persoon jouw verhaal bekijkt. Daar is helemaal niks mis mee, maar kijk wel uit. Dit soort gedrag zou potentieel uit de hand kunnen lopen en leiden naar een emotionele of fysieke affaire. Vraag jezelf af waarom jij een beetje aan het vreemdgaan bent. Mis je iets belangrijks in je huidige relatie en komen jullie daar niet uit of ben je vooral bang om alleen te zijn? Doe jezelf en je partner een plezier en laat hem of haar dan gaan.

Beeld: Photo by Hello Revival on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top