Haarverzorging

Dit is dé haarkleur trend van 2020

Dit is dé haarkleur trend van 2020

Het jaar 2020 is inmiddels lang en breed begonnen. De lente staat voor de deur en dat betekent dat je mag nadenken over een nieuwe garderobe. Wat écht verfrissend kan werken, is om ook eens een nieuwe haarkleur te overwegen.

Ben je gek op de kleur rood of heb je altijd al een rode gloed in je haar willen hebben? Dan is dit het jaar. Dé haarkleur trend van 2020 is er namelijk één om verliefd op te worden: Raspberry Bourbon. 

Raspberry Bourbon

De naam doet al een hoop vermoeden. Het is een rijke, kruidige kleur met een warme ondertoon. De kleur van de framboos geeft een warme gloed over je haar en creëert een levendig effect. Raspberry Bourbon zorgt ervoor dat de al bekende bruine balayage trend nog meer tot zijn recht komt en eruit springt. Het is een enorme eyecatching kleur, de haartrend van dit jaar. De bruine en rode kleuren tinten namelijk prachtig samen en vormen een mooi geheel. 

Verfrissend kapsel voor 2020

Ben je in 2020 wel toe aan een nieuw kapsel? Met de Raspberry Bourbon trend loop jij helemaal bij op het gebied van beauty. Overweeg je dit nieuwe haar echt? Dan moet je er wel wat uurtjes voor opofferen. Houd er namelijk rekening mee dat je minimaal 3 uur in de kapserstoel moet zitten. En als je denkt dat je dan klaar bent, heb je het mis. Je moet namelijk na vier tot zes weken gewoon weer terugkomen om de kleur te tonen. Rode haarverf vervaagt sneller dan de meeste andere kleuren. Was je haar onder een niet te hete douche en gebruik een speciale shampoo afgesteld op de tint. Het duurt dus even, maar dan heb je ook wat, want het resultaat mag er wezen.

De kleur vervaagt door het wassen na een aantal weken waardoor het effect nog beter zichtbaar wordt na een tweede toning. De kleur komt zo nog meer tot haar recht. Wat deze trend zo bijzonder maakt, is dat de tint afwijkt van de bruine kleur die normaal gesproken in de winter veel gekozen wordt. Tevens biedt deze warme, rode gloed extra profijt aan jouw pipse winterse gezicht. Het geeft je namelijk wat meer glow. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wella Hair UK & Ireland (@wellahairuk) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Danielle Peters (@brooklynhairs) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pure Keratin (@purekeratinhair) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top