Interior

Zo richt jij jouw kantoor op de beste manier in + items om te shoppen

Zo richt jij jouw kantoor op de beste manier in + items om te shoppen

Hoe jij je kantoor of werkplek inricht, is belangrijker dan je denkt. Bepaalde aspecten hebben namelijk allemaal invloed op hoe jij je werk uitvoert. Hoe decoreer jij je een werkplek zo efficiënt en inspirerend mogelijk in? Trendalert heeft de antwoorden! 

Je wilt dat je kantoor sfeervol is maar niet je productiviteit verlaagt. De dingen die je daarvoor moet aanpassen, zijn simpeler dan je denkt. Het is belangrijk dat je goed kan werken maar dat jij je ook kan ontspannen wanneer je een pauze hebt. Met deze items komt het helemaal goed!

Planten

In dit artikel besprak ik de voordelen van luchtzuiverende planten. Natuurlijk gelden deze perks ook voor je werkplek. Door planten krijg je meer zuurstof en in een grote kantoorruimte nemen planten de echo weg. 

Bonte Calathea bij Bakker.com

Olifantspoot bij Bakker.com

Klimop 'Pittsburgh' bij Bakker.com

Breedbladige drakenboom bij Bakker.com

Kleuren

De kleurtjes op je muur zijn in elke kamer belangrijk, ook op kantoor. Gebruik je lichtere kleuren? Dan laat je meer licht binnen overdag, hierdoor hoef je minder vaak een lichtje aan te doen. Dat is mooi én milieuvriendelijk!

Zorg wel voor een kleurschema, zomaar op elke muur een kleur aanbrengen zal waarschijnlijk niet zoveel helpen. De kleuren op de muur hebben invloed op je emoties. Deze kleuren zijn goed voor je kantoor.

  • Blauw: helderheid en vertrouwen
  • Oranje: vrolijk en veilig
  • Geel: creatief en licht
  • Groen: natuur en gezondheid
  • Roze: liefde en zorg

Little Dutch muurverf beige bij Fonq.nl

Little Dutch muurverf roze bij Fonq.nl

Little Dutch muurverf mintgroen bij Fonq.nl

Stapelgoed muurverf khaki bij Fonq.nl

 

Kunst

Kunst is niet alleen mooi, het helpt je. Ben je inspiratieloos? Door dat kunstwerk op je muur heb je een grotere kans om weer wat inspiratie te vinden. Met kunst laat je ook zien waar je voor staat en wat je belangrijk vindt. 

 

Verlichting

Door de kleuren op je muur is verlichting minder belangrijk, maar nog niet uitsluitbaar. Probeer bij het zoeken van de juiste verlichting te letten op het uiterlijk en de type lamp die je erin draait. Deze lampen voegen een extra touch aan je interieur. 

 

Kantooraccessoires 

Last but not least, kantooraccessoires! Met deze accessoires maak jij je kantoorruimte gezelliger en voeg je de finishing touch toe aan je interieur. 

 

 

Beeld: HAY
Deel dit artikel
Back to top