Lifestyle

Kim Kardashian deelt eerste foto van jongste baby Psalm West

Kim Kardashian deelt eerste foto van jongste baby Psalm West

Gisteravond deelde Kim Kardashian de eerste foto van haar en manlief Kanye West's pasgeboren baby: Psalm West. Een maand geleden liet Kim via Instagram weten dat ze hun vierde kindje verwelkomd hadden.

Net als hun derde kindje Chicago West is ook Psalm West via een draagmoeder ter wereld gekomen. Omdat Kim tijdens haar eerste twee zwangerschappen van North West en Saint West complicaties aan haar baarmoeder had en het risicovolle zwangerschappen waren, kreeg ze het advies om een draagmoeder te overwegen indien het stel meer kinderen zou willen.

Kim Kardashian heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot gezin te willen, en dus besloot ze geen risico's meer te nemen en voor een draagmoeder te gaan bij haar toekomstige kinderen. 

Hoewel we eerder al een foto van een wiegje voorbij zagen komen, was het jongste zoontje van Kim Kardashian en Kanye West nog niet eerder volop in beeld te zien. Maar op dit kiekje maken we kennis met de jongste telg van de Kardashian-West familie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Het relaxte jongetje is inmiddels een maand oud en lijkt als twee druppels water op zijn zus Chicago West, wat Kim zelf al had opgemerkt in de media. 

Congrats voor Kim en Kanye met hun nieuwste gezinslid!

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top