Lifestyle

Onherkenbaar: Kim Kardashian in blote billen op cover Interview Magazine

Onherkenbaar: Kim Kardashian in blote billen op cover Interview Magazine

Kim Kardashian verschijnt in haar blote billen op de cover van de nieuwste editie van het Amerikaanse Interview Magazine. Onze favoriete bekende realityster plaatste dinsdag een foto van het omslag op haar Instagram-page. En de reacties zijn lovend.

Kim Kardashian in blote billen op cover Interview Magazine

Kim Kardashian is inmiddels 41 jaar, maar dat betekent niet dat ze niet meer mee kan doen met de knappe koppen in de tijdschriften. Slechts gekleed in een spijkerbroek die is afgezakt tot net onder haar billen, verschijnt Kim op de cover van het Amerikaanse Interview Magazine. Opvallend is ook dat ze geblondeerd haar én wenkbrauwen heeft. Met een stoer spijkerjasje, jockstrap en een mannenslip met een elastische band zonder achterkant, maakt ze de look compleet. 

 

The American Dream

Het thema van het septembernummer van het beroemde tijdschrift is 'The American Dream'.  "Oh mijn god. Ik vond het geweldig", zegt Kim in het bijbehorende interview. "Het team had zoiets van: 'Geen jockstrap.' En ik had zoiets van: 'Kom op. Dit is wat ik doe.' Ik doe het het beste als ik het negeer en doe wat ik wil. Dus ik ben blij dat we het gedaan hebben."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top