Beauty

Kapsels lang haar: de mooiste inspiratie

Kapsels lang haar: de mooiste inspiratie

Onlangs zetten we de coolste kapsels voor vrouwen met kort haar voor je op een rij, vandaag is het de beurt aan kapsels voor vrouwen met lang haar. Van krullen tot stijl en van zij- tot middenscheiding; 2018 brengt ook voor lang haar een hoop haartrends met zich mee. 

Want lang haar is alles behalve saai. Zo is slicked back haar (denk: de wetlook) niet alleen meer voor op de catwalk, spotten we regelmatig vrouwen met twee smalle vlechten en zijn sjaaltjes hét haaraccessoire van het moment. Inspiratie nodig? Hieronder vind je dé lang haar kapsels van 2018!

 

70's bangs

Een klassieker uit de jaren zeventig: lang haar met sweatheart bangs. De iconische pony van stijlicoon Brigitte Bardot heeft een scheiding in het midden en valt in lagen rond de ogen en de jukbeenderen. De perfecte optie voor als je even iets anders wilt, maar je toch lang haar wilt blijven houden.
 

The subtle side bang

De zijscheiding is terug en favoriet bij lang haar kapsels. Ga voor een effortless look en trek een nonchalante scheiding met je vingers in plaats van een puntkam, zodat ie lekker rommelig valt. 
 

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Double braids

We spotten ze weer regelmatig op Instagram: double braids. In 2018 zijn vlechten niet vol en volumieus, maar we kiezen juist voor strakke, piekerige vlechten. Lang haar dat wat aan de dunne kant is? Dan is dit een trend voor jou!
 

Slicked back

De wetlook zien we niet alleen meer op de catwalk. In 2018 is slicked back hair toch echt in het straatbeeld doorgedrongen. Een ideale look voor lang haar. Gewaagd, maar zo ontzettend cool! Vergeet je lang haar niet eerst een beetje te touperen, zodat je look extra goed blijft zitten. 
 

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Sleek ponytail

Kan het nog chiquer? Lang haar in een paardenstaart met middenscheiding is perfect voor op kantoor, maar ook op een feestje of een borrel mistaat ie niet. Vergeet niet je stijltang en een beetje glansspray te gebruiken voor een opitimaal glossy resultaat. 
 

 

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Silky scarf

Deze look is geschikt voor elk kapsel, zolang je een staart in je haar kunt maken. Maar we moeten eerlijk zijn, bij lang haar is ie eigenlijk wel het mooist. Een zijden sjaaltje dat je losjes om je lange paardenstaart knoopt: effortless, nonchalant en über vrouwelijk. Geen gedoe, super makkelijk en het geeft meteen een instant classy look aan lang haar.
 

Beachy waves

Eigenlijk is deze look al jaren een trend. Geef je krullen nog meer diepte en combineer je beachy waves met een balayage of highlights. Nonchalant, vrouwelijk en super geschikt voor vrouwen met lang haar.
 

 

Een bericht gedeeld door Janni Delér (@jannid) op


Welk van de kapsels lang haar vind jij het tofst? Laat het ons weten!

Beeld: Instagram @daphneschauf

Deel dit artikel
Back to top