Beauty

Dit zijn de 3 grootste haartrends voor 2018

Het nieuwe jaar is begonnen en niet zelden luiden mensen dit in met een nieuw kapsel. Maar wat zijn nou de grootste haartrends van 2018? Wij onthullen de drie fijnste aan je.

De boblijn
En nee, niet de lange bob die laatst nog zo populair was. De echte (lees: haar ergens tussen je oor en schouder) variant maakt een comeback. Als het goed is wordt de prachtige botstructuur van je gezicht erdoor benadrukt. Kort eentonig en moeilijk om te stijlen? Vraag of jouw kapper je wilt laten zien wat er allemaal mogelijk is met je nieuwe kapsel.


Kerry Washington

De pony
Van een kaarsrecht exemplaar tot een zogenaamde 'gordijnpony' à la Alexa Chung: de korte plukjes aan de voorzijde van je hoofd zijn weer helemaal hot in 2018. Laat je goed adviseren wat voor pony bij jou staat, dit is afhankelijk van jouw gezichtsvorm en haartextuur, en wedden dat je niet anders meer wilt?

Alexa Chung

Jaren '80
Als je ooit Scarface hebt gezien dan weet je vast wel hoe het kapsel van Michelle Pfeiffer er in de film uitziet (lange boblijn en pony met subtiel omgekrulde uiteinden). Dat kapsel gaan we waarschijnlijk weer een hoop zien dit jaar. Het is heerlijk gestyleerd maar toch ook bouncy: de perfecte combi, niet?

Michelle Pfeiffer in Scarface

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top