Nagellak

De mooiste nude nagellak tinten

De mooiste nude nagellak tinten

Het is le trend du moment en we zien het dan ook overal. Nude oogschaduw, nude lipstick en ook op nagellak gebied is nude the way to go! Een nude manicure past bij iedere outfit, alle accessoires en eigenlijk bij iedere gelegenheid. Nog meer redenen nodig om nude op je nagels te proberen? We don't think so! 

We hebben de nieuwe essie Gel Couture Ballet Nudes uitgeprobeerd. De collectie bestaat uit zes nieuwe nude tinten die zijn geïnspireerd op de romantische balletwereld. Combineer de nagellakjes met de speciale gel topcoat en je nagellak blijft maar liefst 12 tot 14 dagen zitten! Extra fijn: er is geen LED- of UV-lamp nodig om de lakjes uit de essie Gel Couture collectie uit te harden. Bekijk de prachtige nieuwe kleuren hieronder!

De satin slipper is een sierlijke en vrouwelijke champagne tint met een zilverachtige glans die altijd on point is.

Lace me up is een mistig roze kleur die altijd chic staat en bij elke gelegenheid past.

At the barre is een zachte kaneelkleurige nude die iedere huidskleur complementeert.

 

Hold the position begrijpt onze pink fever! Dit is een zachte koraal roze tint en een echte musthave voor de lente.

 

Perfect posture is een poederige lavendel-blauwe kleur, die iedere outfit een upgrade geeft. Met dit opvallende lakje zit je bovenop de pastel trend.

 

Closing night is de donkerste tint binnen de Ballet Nudes collectie. Geen zin in een zacht of vrouwelijk kleurtje op je nagels? Dan is deze stoere lichtgrijs met een subtiele blauwe glans hét lakje voor jou.

 

Wat vind jij van de nieuwe essie Gel Couture collectie? Laat het ons hieronder in een reactie weten. 


Beeld: Trend Alert
Camera: Canon EOS 700D 

Deel dit artikel
Back to top