Gezichtsverzorging

De perfecte look voor de nude trend

De perfecte look voor de nude trend

De make-up trend van dit moment: Go Nude! Op alle catwalks zien we het terug: een natuurlijke, egale en stralende huid. Wil jij zelf deze mooie nude look? Kies dan voor de musthaves op beauty gebied: BB Creams en CC Creams. Deze producten hebben de verzorgende en hydraterende werking van een dagcrème en bedekken tegelijkertijd oneffenheden zonder een masker effect te geven. Voor een frisse, gezonde natuurlijke look!

Dare to go nude 

BB Cream

Afgelopen jaar heeft L’Oréal Paris de Nude Magique BB Cream gelanceerd. Het beste van een dagcrème gecombineerd met het beste van een foundation. BB staat voor Blemish Balm. Deze crème is in Duitsland door dermatologen ontwikkeld om littekens te camoufleren en de huid te beschermen en kalmeren. In 2005 is het gelanceerd in Azië en een enorme hype geworden. De BB Cream is uniek doordat deze niet alleen een lichte, egaliserende dekking geeft, maar tegelijkertijd erg verzorgend is. Bovendien bevat de crème een SPF 12!

 

CC Cream

De CC Cream heeft al het goede van de BB Creams. De crème is licht, glimt niet en geeft geen maskereffect. Maar daarnaast is het een echte wonder crème die verzorgt en de toon van je huid corrigeert.
CC staat voor Color Correction. De crème corrigeert de toon van je huid door deze te neutraliseren met een tegenovergestelde kleur.

Hoe dit werkt zie in je de kleurencirkel. De groene CC Cream Anti Redness corrigeert de roodheid in de huid. De Abrikooskleurige CC Cream Anti Fatigue corrigeert de grauwe en vermoeide huid. Belangrijk is dus om goed naar de ondertoon van je huid te kijken en op basis hiervan je product te selecteren. Je kunt de CC cream zowel op je hele gezicht, als alleen op specifieke zones aanbrengen, afhankelijk van de behoefte van jouw huid. Heb je meer een neutrale ondertoon? Dan blijft de BB Cream perfect voor jouw huid. Heb je daarnaast last van plaatselijke oneffenheden zoals puistjes? Gebruik dan na de BB of CC Cream een goede concealer zoals de Touche Magique.

 

 

Welke Nude Magique past bij jou?

Deel dit artikel
Back to top