Haarverzorging

Deze drie mooie kerstkapsels zijn supermakkelijk

Deze drie mooie kerstkapsels zijn supermakkelijk

Kerst is toch wel dé gelegenheid waarvoor je een beetje mag uitpakken. Maar dat hoeft niet gelijk te betekenen dat je uren voor de spiegel moet gaan staan of een halve dag in de kappersstoel hoeft door te brengen. Met deze drie supermakkelijke haarlooks creëer je namelijk in een handomdraai een partyproof kapsel.

1. Sleek back 

Een mega easy kapsel, maar met groot resultaat. Want de sleek back look geeft toch wel een heel ander effect dan gewoon los haar.
Ideaal als je 's avonds nog naar een feestje gaat, want het blijft de hele avond sleek zitten. Zo creëer je de sleek back look:

Wat heb je nodig? 

- Stijltang
- Borstel  of kam
- Elnett Crème de Mousse Extra Sterke Fixatie

Stap 1. Borstel je haar goed door. Heb je geen steil haar van jezelf? Zorg er dan voor dat je met een stijltang steile lokken maakt. Maar ook als je wel steil haar hebt, mag je een paar keer met de stijltang over jouw lokken heengaan. Deze hair look vraagt om supersteil haar!

Stap 2. Breng vervolgens een flinke toef (ongeveer ter grootte van een tennisbal) Elnett Crème de Mousse Extra Sterke Fixatie aan in de palm van je hand en strijk hiermee vanaf de haarwortels naar beneden. Kam het haar strak naar achteren.

Stap 3. Herhaal stap twee totdat je tevreden bent. Om ervoor te zorgen dat jouw sleek back kapsel perfect blijft zitten, fixeer je het met Elnett Satin Extra Sterke Fixatie haarspray.

That's it! You're done!  

2. Wavy curls

Dit is stiekem toch wel de favoriet: zachte, losse krullen. Feestelijk, elegant en sexy tegelijkertijd. Moeilijk? Nee hoor, helemaal niet. Je leest het hieronder.

Wat heb je nodig? 

- Krultang
- Borstel  of kam
- Elnett Crème de Mousse Volume 

Stap 1. In pasgewassen haar blijven krullen nauwelijks zitten. Zorg er dus voor dat je één dag na het wassen gaat krullen. Breng allereerst Crème de Mousse Volume over de gehele lengte van het haar aan. 

Stap 2. Begin met krullen. We willen losse krullen, dus zorg ervoor dat je niet te dunne plukken pakt. Draai de plukken bij het krullen van je af.

Stap 3. Laat de krullen eerst goed afkoelen, zo'n 10-15 minuten, en borstel er dan voorzichtig doorheen. 

En klaar is deze elegante look!

3. Romantic braid 

Draag jij je haar liever vast? Dan is dit wat voor jou. Want voor de derde en laatste look gaan we voor een romantic braid. Vlechten zijn eigenlijk altijd goed, maar deze variant is perfect voor de feestdagen. Nonchalant en chic tegelijk.

Wat heb je nodig? 

- Krultang
- Borstel  of kam
- Elnett Crème de Mousse Volume 
- Klein elastiekje


Stap 1. Breng Elnett Crème de Mousse Volume aan vanaf de haaraanzet tot aan de lengten van je haar. Dit doe je op handdoek droog haar, waarna je jouw haar droog föhnt. De mousse helpt de haarvezels verdikken en laat de lokken bij de haaraanzet stugger worden, waardoor je meer volume krijgt.

Stap 2. Haal een paar plukken over de krultang heen om je haar definitie te geven en toupeer je haar bovenop voor meer volume.

Stap 3. Pak vervolgens je haar bij elkaar en maak aan één kant een losse vlecht en maak deze vast met een klein (doorzichtig) elastiekje. Trek de vlecht een beetje uit elkaar en laat rond het gezicht wat plukjes loshangen en je bent klaar!

 

Voor welke hair look ga jij deze Kerst? 

Deel dit artikel
Back to top