Lichaamsverzorging

Zo voorkom je stress tijdens de feestdagen

Zo voorkom je stress tijdens de feestdagen

De Sinterklaasviering zit er alweer op en Kerst staat voor je het weet voor de deur. Het huis versieren, samenzijn, uitgebreid eten en cadeautjes geven... De gezelligste tijd van het jaar, maar het vraagt wel om veel geregel en de nodige stress. Zonde! Want je wilt je helemaal niet gestresst voelen in deze tijd... lees daarom snel even verder!

Time to relax

Dat de decembermaand superhectisch is, weten we allemaal. Een nadeel hiervan is dat deze stress zich ook kan projecteren op je huid en dat is juist wat we liever niet willen tijdens de feestdagen. We willen er op ons best uitzien in onze feestelijke outfits. De redder in nood? Multimasken natuurlijk! Daarbij gebruik je meerdere maskers voor verschillende delen van je gezicht. De Pure Clay masker serie bestaat uit drie maskers: een zuiverend, een exfoliërend en een detoxing masker. Zo geef je je huid precies wat het nodig heeft. Bovendien is dit een perfect moment om even te relaxen en bij te komen, want 'ontspanning' is waarschijnlijk het laatste wat op jouw to-do lijstje staat. Maar wel een van de belangrijkste dingen die jij jezelf vooral in de drukke tijden moet gunnen! Een mooie huid én ontspanning, dat klinkt als een win-win situatie, nietwaar!?

 

What to do

Maar wat doe je dan tijdens het multimasken? Je kunt lekker een warm bad nemen, met een kerstmuziekje op de achtergrond (om in de kerfstsfeer te blijven). Maar het is ook het ideale moment om op zoek te gaan naar een glamoureuze party outfit voor oud en nieuw. Vergeet ook vooral niet een kleurrijke selfie te maken en deze te posten op Instagram met de #multimasken en @lorealskin.

Geloof ons, na het multimasken voel je je weer als herboren. Zo ben je helemaal klaar om stralend de feestdagen in te gaan of om met een gedoxte huid het nieuwe jaar te beginnen. Wat wil je nog meer?

De skin testkaart

Met de skin testkaart kom je er binnen tien seconden achter welke maskers voor jou het beste werken. Hoe het werkt? Je plaatst drie testers op je gezicht; een op je wang, een op je T-zone en een op je kin. Houd ze drie seconden vast op je huid en je weet gelijk welke maskers jij nodig hebt. Deze test is verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Win een verwenmomentje voor jezelf!

Wij geven 5x een multimasking pakket weg om ook tijdens de feestdagen te ontspannen. Hoe maak je kans? Like de TrendAlert Facebookpagina en tag onder het Facebookbericht jouw favoriete relax-buddy.

?Heb jij nog een goede tip om te ontspannen tijdens de feestdagen? Laat het ons weten!

Deel dit artikel
Back to top