Lipstick

Sta jij open voor een nieuwe lip look?

Sta jij open voor een nieuwe lip look?

GELUKKIG NIEUWJAAR! De aankomende dagen staan in het teken van elkaar een goed 2016 wensen en gezellige nieuwjaarsfeestjes en -borrels, waar naturlijk volop gezoend wordt. Hoe zorg jij ervoor dat je er fantastisch uitziet en dat jouw lipstick op zijn plek blijft? Met de nieuwe Infallible 3D Matte van L'Oréal Paris!

Behalve van mooi, houden wij vrouwen ook erg van praktisch. Een langhoudende lippenstift is daarom een droom die uitkomt. Eerder waren wij al heel blij met de Infallible lipsticks van L'Oréal Paris. Nu is er een superleuke nieuwe variant!

Infallible

Nieuw jaar, nieuwe lipstick! En zo vinden we altijd wel een excuus om nieuwe make-up te mogen kopen. Maar dit lip product is ook nog eens superleuk en innovatief! Dus sta jij open voor een nieuwe lip look? Ga dan voor de perfecte matte look met Infallible Matte. Deze nieuwe lipstick heeft een speciale poedertip applicator om een longlasting fluweelzacht en mat effect te creëren. De Infallible lipstick heeft een hoge kleurintensiteit en voelt niet droog aan.

The perfect New Year's kiss

Review: 3D Matte & Ombre

Dankzij de designer applicator kun je zelf de mooiste of meest gedurfde lip-looks creëren. Extra leuk: de 6 vrolijke, felle kleuren hebben ook nog eens vrolijke namen zoals Lips Don’t Lie, Oops I Pink it Again en Say My Name. 

The perfect New Year's kiss

Ik testte 3 kleuren van de Infallible 3D Matte; Silencio, Say my Name en Oops I Pink it Again. Wat mij direct opviel is dat je de lipstick niet voelt zitten. TIP: Ga voor de on-trend ombre lip look door de contouren van de lippen sterk aan te zetten met de punt van het poedersponsje en vervaag de kleur naar binnen toe met de zijkant van de applicator voor het degrade effect!


The perfect New Year's kiss
004 - OOPs I PINK IT AGAIN

 

Of begin in het midden en ga met het sponsje een aantal keer heen en weer en verdeel zo de poederformule. Vervaag vervolgens de kleur naar buiten toe voor een subtiele overgang. Dit is onze favoriete techniek! Helemaal niet moeilijk en het effect is fantastisch, echt een leuk en innovatief lipproduct! Bovendien hoef je je niet druk te maken over uitlopen of vervagen. Bekijk hieronder een natural en rode variant van de reversed ombre lip. 

The perfect New Year's kiss
001 - Silencio


The perfect New Year's kiss
007 - Say my  Name

 

Infallible lip 3D Matte is vanaf nu exclusief bij Etos verkrijgbaar, verkoopadviesprijs: 15,99.

 

Happy New Year!!!

Deel dit artikel
Back to top