Lipstick

Steun Free A Girl met een roze lipstick selfie!

Steun Free A Girl met een roze lipstick selfie!

Morgen is het 11 oktober. 11 oktober is niet zo maar een dag, maar International Girls Day oftewel Wereldmeisjesdag! Een dag die we niet mogen vergeten. Omdat elk meisje het waard is steunt L'Oréal Paris de stichting Free A Girl, want ieder meisje verdient het om op te groeien in vrijheid. Helaas gebeurt dat nog niet overal op de wereld en daarom kun je helpen om samen een verschil te maken in de wereld. Meedoen is heel simpel, je hoeft namelijk alleen maar een roze lipstick selfie te maken. Lees snel verder voor meer informatie!

 

Elk meisje is mooi en elk meisje telt, maar helaas leeft niet ieder meisje in vrijheid. Tijd om daar verandering in te brengen en daarom steunt L'Oréal Paris ook dit jaar de stichting Free A Girl. Hoe het in z'n werk gaat? Simpel, laat je lippen spreken! In de maand oktober doneert L'Oréal Paris 1 euro per verkochte lipstick uit de nieuwe L'Oréal Collection Exclusive range. De roze Collection Exclusive lipsticks zijn zo samengesteld dat iedere vrouw de perfecte matcht vindt tussen haar huidtoon en de lipstick. Ideaal! Maar nog belangrijker: met de opbrengst van deze lipsticks kan Free A Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en laten uitkijken naar een toekomst in vrijheid. Dat verdient ieder meisje.

 

 

Lipstick selfie

Geef toe: ook jij maakt regelmatig - of moeten we op dagelijkse basis zeggen? ;-) - een selfie die je met je vrienden en volgers deelt op social media. Enne... Waarom gebruik je niet een selfie om aandacht te vragen voor dingen die er echt toe doen in de wereld? L'Oréal Paris en Free A Girl roept alle vrouwen op om morgen (11 oktober) een lipstick selfie te delen op Wereldmeisjesdag. Hiermee laat je zien dat er internationaal aandacht wordt besteed aan de rechten van meisjes. De actie was vorig jaar een groot succes, dus des te meer reden om het dit jaar op z'n minst te evenaren.

 


Girlscene's Danique steunt Free A Girl met haar L'Oréal Paris Collection Exclusive Lipstick in de kleur Blake.


Wat moet je doen?
- Maak een selfie met een roze L'Oréal Collection Exclusive lipstick op je lippen. Ga je voor Doutzens fuchsia roze tint, Jennifers magenta pink, Juliannes nude roze of toch liever Blakes orangy pink? De keuze is helemaal aan jou!

- Plaats de selfie op social media met de #omdatzijhetwaardis en #freeagirl.

 


De Girlscene redactie draagt van links naar rechts: Collection Exclusive by J.Lo, Collection Exclusive by Blake en Collection Exclusive by Doutzen

That's it! Via de website van Free A Girl kun je ook rechtstreeks doneren.

 

Over Free A Girl

Free A Girl investeert in het bevrijden van jonge meisjes uit de prostitutie. We hebben het hier over meisjes die door hun klanten en uitbuiters dagelijks meerdere keren worden mishandeld. Ze worden onder verschrikkelijke omstandigheden gevangen gehouden in bordelen. Free A Girl zorgt na de bevrijding ervoor dat de meisjes worden opgevangen, maar ook medische zorg, onderwijs, traumaverwerking en reïntegratie wordt verzorgd. Ook werkt Free A Girl samen met de politie en justitie om mensenhandelaren, pooiers en bordeelhouders op te pakken en veroordeeld te krijgen. Om dit te bereiken biedt Free A Girl financiële ondersteuning aan lokale organisaties in de landen waar de problematiek het grootst is en de vorm het meest schrijnend is. Free A Girl werkt samen met veertien partnerorganisaties in India, Nepal, Thailand, Brazilië en Nederland.

Deel dit artikel
Back to top