Haarverzorging

Durf jij deze winter platinum blonde te gaan?

Durf jij deze winter platinum blonde te gaan?

De Bronde trend mag plaats maken voor nóg een haarkleurtrend, namelijk platinum blonde. Cool blonde is dé trend deze winter. Het is zeker geen nieuwe trend, want we zien al een aantal jaren dames met zilverblonde lokken, maar vooral aankomend seizoen staan de platinum blondes in het modebeeld in de spotlights. Stijlvol, glanzend en ijzig cool. Deze haartrend voldoet zelfs aan de hoge eisen van de Parisiennes. 

In de zomer gaan we allemaal voor blond en in de winter willen we weer terug naar donkere lokken. Zo was het... tot nu. Nu nemen de cool blondes het over; icy hair in ijzige tijden. Of je er een natural blonde voor moet zijn? Nee hoor. Neem een voorbeeld aan Kim Kardashian of Sofia Richie, die beiden van nature donkerbruine lokken hebben. Of de Zuid-Koreaanse Soo Joo Park die alweer een aantal jaar door het leven gaat met een asblond koppie. 
 

cool blondes loreal

Bye bye warme kleuren,
Hello icy cool shades! 

De mooiste dingen in het leven zijn vaak het meest fragiel en het moeilijkst verkrijgbaar. Dat geldt ook voor koele tonen in haarkleuring. Vrouwen die hun haar zilverblond hebben geverfd zullen dit vast en zeker herkennen. Enkele weken na de kleuring lijken de warme kleurtonen toch weer terrein te winnen en verandert witblond in geel. Als er iets is waar blondines een hekel aan hebben, dan is het wel geel haar. Koele tonen in blond (of bruin) haar krijgen was tot vandaag dan ook ontzettend moeilijk. Maar de oplossing is hier: De nieuwe Les Cools van Préférence gaan de strijd aan met de warmte met twee vernieuwde technologieën: Gel-Technology & The Blue Trilogy. 

Les Cool Blondes
Fashion people trend: platinum hair

Victoria (In the Frow), Lara Stone, Jessie (We The People Style), Gina Vaia
 

Fashion people trend: platinum hair

Charlotte (Fashion Guitar), Mary (Happily Grey), Sonya Esman, Debbie (SFFTE)?

 

Préférence Koele Nuances

Gel-Technology & The Blue Trilogy? Dat vraagt om verdere uitleg. The Blue Trilogy staat voor de combinatie van drie pigmenten (blauw, iris en zilver) die zorgen voor de koele tonen. De Gel-Technology zorgt ervoor dat de intensiteit van de pigmenten tijdens het kleuren wordt versterkt en dat de kleur ook niet verdwijnt. In Nederland zijn twee kleuren verkrijgbaar uit de de koele nuances van Préférence. 8.1 Cool Medium Blonde (Doutzen Kroes) en 9.1 Cool Ultra Light Blonde (Lara Stone). Een mix van neutraliserende en stralende nuances in deze kleuringen zorgt voor een prachtige koele blonde kleur. De kleur wordt niet dof en krijgt geen gele gloed.

Fashion people trend: platinum blonde

Deel dit artikel
Back to top