Travel

De populairste auto's voor vrouwen

Laten we eerlijk zijn: wij vrouwen letten op totaal andere dingen wanneer ze een auto kopen dan mannen. Die struinen elke autowebsite af en vergelijken modellen, prijzen en extra's. Als hippe vrouw wil je gewoon een auto die er trendy uitziet, lekker rijdt en voldoende ruimte biedt voor kinderwagens, boodschappen en shopping bags. Hieronder hebben we een aantal fijne vrouwenauto's voor je verzameld om de zoektocht makkelijker te maken. 


Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is perfect als stadsauto. Zowel qua comfort als model. De Polo is namelijk gestroomlijnd en daardoor vrij compact. Ideaal voor dames die nog steeds worstelen met inparkeren. Tegelijkertijd hoef je voor de bagageruimte niet te vrezen, want die is er voldoende. Een prima auto voor werkende moeders die hele dag in de weer zijn.



Hyundai I10 

De Hyundai I10 is ook een fijne wagen voor moeders met een druk bezet bestaan. Deze auto biedt namelijk voldoende ruimte voor kinderzitjes, kinderwagens en boodschappen. De I10 is verder een en al Koreaanse degelijkheid, maar met een moderne en stoere twist.


Audi A3 

De Audi A3 is zeker een favoriet onder de dames. De sportieve cabrio-uitvoering is zeer gewild, maar ook de sedan en hatchback modellen zijn populair en bieden veel ruimte. Wanneer je twijfelt over de look van jouw nieuwe auto? Kies dan voor de A3. Je hebt met deze auto namelijk de perfecte balans tussen vrouwelijk, stoer en stijlvol. De auto is bovendien van alle gemakken voorzien en dus zeer comfortabel.

Range Rover Evoque 

Dit is een compacte SUV met voldoende ruimte voor een kinderwagen en boodschappen. De auto ligt goed op de weg en heeft een luxueuze en robuuste uitstraling. Deze auto is zeer geschikt voor stoere mama's die in een auto willen rijden die er niet te lief uitziet.

Mercedes-Benz 

Je zult de Mercedes-Benz niet direct associëren met een hippe vrouwenauto. De C-klasse modellen zijn hierop een fijne uitzondering. De auto's hebben de nieuwste technische snufjes en je kunt er alles in kwijt. Van boodschappen en kinderwagens tot tassen vol kleding van jouw favoriete winkels.

MINI Cooper

De MINI Cooper is een musthave auto waarmee je makkelijk de stad door komt. Het is een statement auto door zijn trendy uitstraling en daarom vooral geschikt voor fashionistas die een compacte auto willen met een tijdloze uitstraling. Voor werkende moeders is de MINI Cooper wellicht wat minder geschikt want de bagageruimte is beperkt.

Smart 

De Smart is een ideale auto voor zowel vrijgezelle dames als werkende mama's. Je hebt namelijk de keus uit ForTwo en ForFour modellen. ForTwo is een tweezitter en ideaal wanneer je een kleine auto wil die je makkelijk overal tussen manoeuvreert. Heb je kinderen en wil je een voertuig met voldoende ruimte voor kinderwagens en boodschappen? Dan kies je voor de Smart ForFour.

Kies de autoverzekering die bij je past
Bij de perfecte auto hoort natuurlijk ook de juiste autoverzekering. Online maak je op basis van jouw voorkeur een vergelijking tussen tal van autoverzekeringen en weet je direct waar je het voordeligst uit bent. Bovendien kun je door over te stappen jaarlijks mogelijk honderden euro's besparen. Hier kun je dan mooi weer een aantal nieuwe looks van scoren.

Beeld: iStock

Deel dit artikel
Back to top