Travel

Dit zijn de 3 nieuwe heerlijke Starbucks winterdrankjes + 2 oldies maken een comeback

Even een warm drankje halen bij Starbucks doen we graag, zeker als het najaar is en de koffieketen weer met een aantal fijne tijdelijke smaken op de proppen komt. Het is inmiddels november dus hoog tijd voor Starbucks om al het nieuws bekend te maken.

Naast dat je kunt drinken uit één van de twee speciale feestdagen cups, zijn er tijdelijk vijf drankjes (waarvan twee een comeback maken) te bestellen. En we kunnen je alvast verklappen dat het water ons in de mond loopt bij het lezen van de beschrijving. 

1. Christmas Brulee Latte
Een seizoensgebonden variant op de traditionele Crème Brulee. Romige eierpunch wordt gestoomd met een rijke Crème Brulee-saus en gemengd met verse espresso en vervolgens afgewerkt met een Christmas Brulee. Zachte kruiden complementeren de koffie en de luxe Crème Brulee saus. De Latte wordt afgetopt met Crème Brulee Twinkles.

2. Salted Caramel Brownie Hot Chocolate
Gestoomde melk en mokkasaus gecombineerd met gezouten karamelsaus, overgoten met een slagroom van gezouten karamel brownie en afgewerkt met een mix van brownie-kruimels en gezouten karamel bros. De perfecte balans tussen zoet en zout.

3. Flat White with Cinnamon Spice
Een vleugje kardemom, vanille en kaneel worden gemengd met espresso om de Flat White een verfijnde draai te geven (kan ook als Latte worden aangeboden). De kaneelsuiker wordt door de melk gestoomd en over de espresso gegoten, waardoor de koffie een feestelijke kick krijgt.

4. Gingerbread Latte (maakt een comeback)
Voor het ultieme feestdrankje ben je bij de Gingerbread Latte aan het goede adres. Overgoten met peperkoek-slagroom en knapperige wafel, vermengen de zoete, kruidige peperkoekaroma's zich met de espresso en gestoomde melk. Nootmuskaat als finishing touch en die pittige snaar wordt elke keer weer geraakt.

5. Toffee Nut Latte (maakt een comeback)
Eén van de meest bekende feestelijke favorieten. De Toffee Nut Latte is perfect voor Starbucks liefhebbers die de voorkeur geven aan karamelaroma's of nootachtige lekkernijen. De rijke, boterachtige smaak van zoete toffee wordt gecombineerd met de warmte van geroosterde noten en vermengd met espresso en fluweelzachte gestoomde melk. Royaal afgewerkt met slagroom en onze klassieke Toffee Nut Sprinkles.

Beeld: Starbucks & iStock

Deel dit artikel
Back to top