Fashion

Meghan Markle krijgt de slappe lach + houdt prachtige speech + haar mooiste outfits!

De hele wereld is in de ban van Meghan Markle. De nieuwbakken duchess is een prachtig voorbeeld voor velen want naast dat ze super gracieus en stijlvol is, laat ze ook haar mening horen én is ze niet bang om zichzelf even te laten gaan.

Op dit moment is ze met prins Harry op tour down under waar ze onder andere Australië en Nieuw-Zeeland (daar is het stel nu) aandoet. Toen het stel op Tonga was afgelopen weekend, kregen ze een optreden te zien van een koor daar. Niks bijzonders zou je zeggen, behalve dat de danspassen en het gezand van de heren, in combinatie met het nummer dat over muggen ging, nogal op de lachspieren van Meghan werkte. 



Nieuw-Zeeland viert dit jaar dat maar liefst 125 jaar geleden vrouwen voor het eerst stemrecht kregen. Meghan had de eer om een speech te geven tijdens de viering van het stemrecht voor vrouwen en dat is bijzonder voor een royal, want hiermee laat ze duidelijk zien wat haar feministische waarden zijn. Kensington Palace deelde de volledige speech op Twitter. 

En dan nog even over de outfits van Meghan. Hieronder onze drie favorieten van de afgelopen dagen!


Meghan in Jason Wu

Meghan in Oscar de la Renta

Meghan in Scanlan Theodore top en Outland Denim

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top