Mama

Meghan Markle is bevallen en het is een...

Meghan Markle is bevallen en het is een...

Hoera! Na maanden speculeren is het eindelijk zover. Nog maar net werd bekendgemaakt dat de bevalling van Meghan Markle begonnen was en zojuist is er op het Instagram account van de Sussexes onthuld dat de baby is geboren.

Het is een jongetje geworden! Dat is ook een verrassing voor de ouders aangezien zij ervoor hadden gekozen om niet van te voren te weten wat het wordt. Het kindje kwam vanmorgen om 05:26 ter wereld, met Meghan's vertrouwde vrouwelijke gynacologen en haar man aan haar zijde, en weegt 3,26 kilogram. De duchess was inmiddels een week overtijd. Prins Harry heeft gezegd dat de kleine 'absolutely to die for' is en dat hij enorm trots is op zijn vrouw.

Het gaat goed met Meghan en haar zoon. Buckingham Palace heeft onthuld dat de koningin en de rest van de familieleden 'delighted' zijn met de geboorte van het jongetje. Verder is er nog niks bekend over de kersverse spruit. Meer nieuws wordt de komende dagen bekendgemaakt en over twee dagen zullen ze de baby aan het publiek laten zien en wellicht ook de naam onthullen. 

Gefeliciteerd Meghan en Harry en natuurlijk de rest van de familie en vrienden van het koninklijke paar. 

Deel dit artikel
Back to top